Aniu piękny ogród. Uwielbiam takie obrazki. Widzę na ostatnim zdjęciu, że masz nową szałwię. Ja w tym roku kupiłam taką samą. Wiesz co to za szałwia? Czy to bylina, czy jednoroczna? Moja była nie opisana, a sprzedawczyni sama nie wiedziała co to jest. Super wygląda ta rabata z eukomisami.
Zwróć uwagę żeby miała wolną przestrzeń wokół siebie jeśli chcesz by rosła i była ładna duża.
U mnie szałwia rozrosła się musiałam ją przyciąć bo hakone przestała rosnąć miała liście z jednej strony dużo krótsze.
Co niektórzy zarzucają mi ,ze zaniedbuje watek wiec pokaże kilka fotek z weekendu.Wiem,ze dzisiaj czwartek...
szałwia...szału nie robi,ale przynajmniej w tym sezonie ja widać
Dziękuję, zapraszam wiele mu jeszcze brakuje, ale ma to też swoje plusy szczególnie dla kogoś, dla kogo rycie jest sposobem na odreagowanie i doładowanie energii .
U mnie też trochę ślimaków się pojawiło,ale szkód jakoś nie widze... eh ale dranie z nich.... szałwia rośnie jak chwast i się sieje.... ja pewnie będę miała dużo siewek, bo już widzę obsypane nasiona pewnie i u ciebie będą siewki