Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogródek Iwony 16:50, 14 lut 2015

Do góry
Rench napisał(a)
Niespodzianka

Reniu, niespodzianka cudowna. Myślę, że wszyscy na nią zasługują. Dziękuję tobie i Zbyszkowi.
Ogródek Iwony 16:48, 14 lut 2015

Do góry
Anusiu, Anko, Kasiu, Mirello, Joasiu, Renatko, Beatko, Reniu, Zawitko, Jolu - wszystkim wam kochane dziękuję za życzenia, kwiatki i życzliwość. Niestety wczoraj ani dziś wcześniej nie znalazłam chwilki, aby usiąść przed komputerem, więc teraz jeszcze bardziej wam dziękuję za wszystko, trochę spóźniona jestem.

Wszystkich zapraszam wirtualnie na ciacho, które tym razem sama zrobiła moja córa Ania
Smacznego.
Ogródek Iwony 00:09, 14 lut 2015

Do góry
Kochani, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, ze byliscie ze mną w dniu urodzin.
To był dobry dzień, mimo że 13 w piątek Buziaki zostawiam.
A jutro ciacho dla Was będzie. Córcia upiekła, niestety późno wrocilismy do domu. Kawa urodzinowa będzie jutro.
Ogrodowy spektakl trwa ... 00:02, 14 lut 2015

Do góry
Wszystkiego dobrego na te 3 lata na Ogrodowisku. Piękne róże
Makowo na Kociewiu 23:39, 13 lut 2015

Do góry
Kasiu, ja też poproszę o nasionka. Jutro wyśle ci namiary na pv.
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 20:39, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Dziewczyny, zamiast tracić energię na słoikowy ogródek, lepiej przeganiajcie zimę. Wiosny już chcę. A u niektórych jeszcze śnieg zalega.
Jakie Ewa są meldunki pogodowe?
Jak się u mnie pogoda utrzyma, w sobotę rozrabiam miedzian.

Iwonka eksperyment słoikowy to dzieło mojego Młodego Zima sama od nas zwieje zaraz, śniegu nie widać u mnie, a jak gdzieś widać to tyci tyci tylko. Dzisiaj +6 i obłędne słońce Plan na pierwszą akcję ogrodową mam na następną sobotę, może się uda Doczekać się nie sposób
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 19:13, 13 lut 2015

Do góry
Dziękuję serdecznie Wszyskim razem i każdemu z osobna

Madziarzeszow ,Madzenka ,Ala106 ,iwonadm ,Bogdzia ,Mira, Mala_Mi, leon60 ,

Ewa777 ,Zbigniew_gazda ,Krys ,Gocha ,Kasik ,Ewsyg ,Monteverde ,Iwk4 ,Monia

Sebek ,Agnieszka_B ,Olaw ,As226

Buziaczki i wirtualna lampeczka dla Was
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:44, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasia, oddawaj siebie. Teraz taka bez osobowa jesteś. Twojego języka mi brak dla uśmiechu każdego dnia

solenizantce sie nie odmawia
jęzor powrócił do konca tygodnia
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 16:31, 13 lut 2015

Do góry
Gosiu, najpierw musisz zdecydować, czy kostki będą pełne, czy tak, jak u Madżenki w środku puste. Ostatnio bukszpany chorują, czytałam u Danusi. Lepiej, jak kostki są puste w środku, wtedy jest wietrzenie z każdej strony.
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/70/701433/original.JPG
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2583-wizytowka-kiedys-bedzie-tumadzenie-ogrodnika
Hortensje będą na wprost, to może tutaj tylko rozplenice dać? Do tych bukszpanów?
Zobacz, jakie duże mogą one być:
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/70/704837/original.jpg
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4577-ogrod-anety?page=8
Choć podobno są różne odmiany, są też niższe. Ale ja się nie znam.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 16:16, 13 lut 2015

Do góry
Gosiu, u Ewy-konewki wstawiłaś fotki z zakupów ze szkółki. Czy mogłabym prosić o namiary na pv do tej szkółki? pozdrawiam
Ogródek Iwony 16:00, 13 lut 2015

Do góry
Edytko, fajnie że wpadłaś, byłam u ciebie incognito. Widziałam twoje śliczne kwiatuchy. I fajnie, że jednego też od ciebie dostałam
Wiesz, ze lubię kolory Śliczne róże, wielkie dzięki
Ogródek Iwony 15:57, 13 lut 2015

Do góry
Tu, gdzie jestem, (tak swoją drogą dziś wieczorem wracam do domu i do mojego ogrodu wreszcie) jest taki wiejski ogródek. I jest tam mnóstwo hortensji. Odważyłam się dziś pójść do właścicielki tego ogródka i poprosiłam o patyki hortensji. Dostałam. Dużo. I na dodatek różne gatunki - 6 odmian, między innymi Grandiflorum, różową Anabell, Limelight i zanim doszłam do mieszkania, reszty nie zapamiętałam
Jutro wsadzę do ziemi. Posegregowałam gatunkami, żeby nie pomylić.
Jak już ogród zacznie się budzić, pani obiecała, że dostanę jeszcze białą Anabell i takie śliczne zimozielone roślinki. Wie ktoś, co to jest? Kwitło późną jesienią, teraz są tylko listki. Podobno to jakieś cebulowe.
Ogródek Iwony 15:44, 13 lut 2015

Do góry
Ewo, dziękuję pięknie za życzenia i śliczną piwonię. Przy twoim tarasie wygląda rewelacyjnie.

Beatko, masz rację, że zdrowie najważniejsze. O resztę człowiek sam może zadbać. Dziękuję pięknie. U mnie też dziś słoneczko. Ale w nocy było -4.

Reniu, dziękuję. Piękna, pastelowa róża. Co to jest za odmiana?

Bogdziu, nie spóźniłaś się absolutnie. Urodziny ma się przez cały dzień Świetne te bzyczki Dziękuję

Monia, dziękuję. Następna piękna róża. I jak się tu nie zakochać ?

Jolu, ogród, miłość i zdrowie - i czego trzeba chcieć więcej? Dziękuję

Aniu, na pewno śpiewasz pieknie, bo to z całego serca. Kwiatuch piękny, ognisty. Pewnie, na żywo jeszcze piękniejszy. Dziękuję. Co to za kwiatki?

Juziu, przepraszam, umknął mi wcześniej twój post, a ty kochana z życzeniami i dobrymi radami przybywasz. Wielkie dzięki

Sebek, Karol, dziękuję chłopaki za życzenia.
Ogród z łezką II 12:53, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Tutaj maleńka mnie urzekla. Ciesz się póki możesz
A babcine już stawiałaś ?

Babcine...? Toś mnie zaskoczyła...Mus się poprawić i jakiegoś szampana wyciągnąć
Ogród Mirelli 12:49, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja bym posadziła 3 kulki na pniu, a we wnęce drzewko. Może być buk kolumnowy w kolorze czerwonym.
http://www.szkolkapawica.pl/administracja/zdjecia/Fagus%20sylvatica%20Rohan%20Obelisk.jpg

Iwonka duże to jest drzewko? Oglądam w necie, ale różne zdjęcia i różnie opisują. Tam nic wielkiego nie może być.
Pod Laskiem 12:20, 13 lut 2015

Do góry
Moniko, wyczytałam u Reni, że dziś razem obchodzimy urodzinki, więc nie zapomnę o Tobie, życzę ci samych radosnych dni, spełnienia wszystkich marzeń i zdrówka. 100 lat

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 12:13, 13 lut 2015

Do góry
Reniu, dziś razem obchodzimy urodzinki, więc nie zapomnę o Tobie, życzę ci samych radosnych dni, spełnienia wszystkich marzeń i zdrówka. I cudownie pachnących róż:
Prawie - jak ogród 11:46, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Beatko, śliczna metamorfoza. Muszę obejrzeć w sobotę mojego. On ma chyba jeden główny pionek.

Iwonko, jeśli ma jeden główny, to zrobisz z niego śliczną kulkę na pniu . A ile kaski zaoszczędzisz na kolejne zakupy...
Ja taki formowałam ubiegłego roku wiosną. A później nawet je przesadzałam, wszystkie się przyjęły
Ogród Mirelli 11:38, 13 lut 2015

Do góry
Ja bym posadziła 3 kulki na pniu, a we wnęce drzewko. Może być buk kolumnowy w kolorze czerwonym.
http://www.szkolkapawica.pl/administracja/zdjecia/Fagus%20sylvatica%20Rohan%20Obelisk.jpg
Ogródek Iwony 11:18, 13 lut 2015

Do góry
Danusiu, na moje urodziny synek mi podarował czerwone róże , od ciebie też taka energetyczna, śliczna. Dziękuję pięknie za takie fajne życzenia, oby się spełniły

Mirko, dziękuję pięknie. Mam nadzieje, że ta zakręcona, to w pozytywnym sensie Bo jakby inaczej

Ewo, tego szczęścia się trzymajmy. I miłości jak najbardziej. Pięknie dziękuję za życzenia Tulipanki takie wiosenne

Violu, twoje życzenia czytałam kilka razy. Piękne są i za nie bardzo dziękuję.

Fajnie dziewczyny, ze wszystkie tu jesteście, zaglądacie i tak miło się robi na sercu, ciepło i radośnie. Fajnie czuć, ze człowiek w urodziny nie jest sam Buziam was wszystkie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies