Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 20:35, 13 lut 2015

szemusia napisał(a)

Też się zastanawiałam

Ciekawe, jak długo wytrzyma. Ja kiedyś miałam dość pokażną gałąź wierzby, która ścięta jesienią wiosną w drewutni na stercie drewna wypuściła liście...

Pomysłodawca projektu ma roślinkę zamkniętą od lat Wcześniej jest link do artykułu
Swoją drogą to ciekawe, że czasem sadzimy, chodzimy głaskamy i chuchamy, i padnie, a innym razem zapomniane, zostawione i rośnie uparcie
Ewkakonewka 20:39, 13 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
Dziewczyny, zamiast tracić energię na słoikowy ogródek, lepiej przeganiajcie zimę. Wiosny już chcę. A u niektórych jeszcze śnieg zalega.
Jakie Ewa są meldunki pogodowe?
Jak się u mnie pogoda utrzyma, w sobotę rozrabiam miedzian.

Iwonka eksperyment słoikowy to dzieło mojego Młodego Zima sama od nas zwieje zaraz, śniegu nie widać u mnie, a jak gdzieś widać to tyci tyci tylko. Dzisiaj +6 i obłędne słońce Plan na pierwszą akcję ogrodową mam na następną sobotę, może się uda Doczekać się nie sposób
Ewkakonewka 20:39, 13 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Macham Ewo na do ranoc. Jestem na bieżąco

Słońca na jutro życzę
Ewkakonewka 20:43, 13 lut 2015

Gocha napisał(a)
A tu hortensje i lawenda. Jak będziesz chciała , żebym usunęła to napisz

Gosia zwiodłaś mnie na pokuszenie Już ich namierzyłam na fb też i polubiłam, i śledzę, i chcę już jechać Ale zdrowy rozsądek mnie trzyma jeszcze Nie usuwaj, to takie motywujące, mam nadzieję też pokazać takie okazałe zakupy
Ewkakonewka 20:47, 13 lut 2015

beata_m napisał(a)
Ewcia co to za duszenie paprotki????????????????????

A widzisz różne pomysły ludzie mają Ona ma w tym słoiku wsypany piasek, węgiel i ziemię i ma sama sobie radę dawać bez dostępu powietrza, z dostępem słońca jedynie Pożyjemy zobaczymy
Ewkakonewka 20:49, 13 lut 2015

siakowa napisał(a)
pozdrawiam i machy zostawiam

Ależ Ty masz własne ręce niezmordowane tym machaniem Oszczędzaj na działania ogrodowe Ja oszczędzam Buziaki wysyłam słoneczne huhuhuhuhu
Ewkakonewka 20:58, 13 lut 2015

Melduję, że posiałam stipę z własnych nasion /faktycznie wyglądała jak sierść jakiegoś zwierza /, pomidory i kapustę tylko nie wiem do kiedy te worki trzeba trzymać na doniczkach i czy one nie powinny mieć dziurek porobionych???

Wiosnę wysyłam wszystkim

eda 21:01, 13 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Jestem, jestem, zabiegałam się w zwykłym świecie, i melduję, że wszyscy zdrowi .... na ciele, bo umysł to wiesz huhuhuhu
Ale zdjęcia u Ciebie czarne i pączki /nawiasem mówiąc to był niezły tekst" obejrzeć zdążyłam w międzyczasie Buziaki wielkie za troskę

Hehehehe no ciekawa jestem jak ta misja się powiedzie. Na razie widzę niezłe zaangażowanie Młodego Chociaż właściwie w tej chwili to obserwacja jedynie i wietrzenie z zegarkiem w ręku robi bo musi być odpowiednia wilgotność na ściankach i do momentu, aż się nie ustabilizuje to musi to wietrzyć

No to się cieszę że oki u Ciebie Eksperymenta ciekawe meldunki trza trzaskać jak się co ruszy i bąki wietrzyć hi hi
Ewkakonewka 21:02, 13 lut 2015

Eda ahahhaha szalona
eda 21:04, 13 lut 2015

o kurcze rewelacja no to teraz wiem co robiłaś kartki drukowałaś hi ha ha
Chyba dziurki bo w domku ciepło
Ale fajnie