To jesienią jedziemy razem. Myślę, że już będzie przygotowany teren pod nowe kulki
Jeszcze mnie kusi zobaczyć te większe, ale z wiadomych względów jeszcze nie dojechałam sprawdzić
my to z nasadzeniami w tym roku w ogóle podobnie mamy kuleczki buksikowe mam ze słynnej plantacji i widzę, że Ty też ja też liczę na to, że wszystko się ładnie rozrośnie i będzie bardziej naturalnie pozdrowienia!
O Twoim ogrodzie można powiedzieć, że już pełnoletność osiągnął Jest taki dojrzały, zachwycający i jak dla mnie tajemniczy. Idziesz w prawo,w lewo i nie wiesz co Cię czeka dalej Uwielbiam takie ogrody z niespodziankami.
Pozdrawiam Asiu
Joanko zrobiłam wielkie ''JEJ " jak zobaczyłam Twoje parapetowe rośliny. Wszystkie piękne, dorodne aż dech zapiera Moja werbenka już w ogrodzie, zobaczymy co z niej będzie
Pozdrawiam ciepło.
Czosnki rewelacja, na jesień i u mnie zagoszczą Na takich porównaniach dokładnie widać jak ogród tylko przez jeden rok potrafi się zmienić i rozrosnąć. Wiesz, że masz cudnie
Dzięki za nazwy chemii.
Zastanawiam się nad trawami do bukszpanów. Miały być Ice Dance ale nie wiem czy nie będzie za zielono? Podstawowy warunek to zimozielone.
Patrzą od przodu mam tutaj bukszpan, za nim limki i proso. Pomiędzy prosem są spore odległości może tam coś dać większego, kwitnącego?
Wszelkie propozycje mile widziane
Marta a Ty wiesz, że te derenie dalej chodzą mi po głowie Nie wiem jeszcze gdzie ale w przyszłym roku na pewno je gdzieś wcisnę
A co do pinta to na początku miałam załamania po cudach, które tam oglądałam ale dzisiaj patrząć z perspektywy czasu nie każdy może mieć ogród wymuskany, wypieszczony wręcz idealny. Z moim psiakiem jest to wręcz niemożliwe i już sobie włosów z głowy nie wyrywam Ogród ma mi dawać radość i satysfakcję a nie rozczarowanie i wieczne zamartwianie się czy daną roślinkę posadzić 5 cm do przodu czy może do tyłu. Pint niech będzie inspiracją ale nie przyprawiającą ból głowy