Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Sylwii od początku cz.II 22:57, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Sylwia - może z tymi nowymi donicami zrób jak Madżenka - włóż do nich skrzynię, a na to daj wkład w którym będziesz sadzić? Jakby miało je zwiać to najwyżej włóż na dno duże kamienie... Bo jak Ci trzeci raz pękną to wycofają je jeszcze ze sprzedaży w P. i nie będą mieli potem na co wymienić

PS - mam do odbioru donice od nich z promocji - już się nie mogę doczekać

Poczekam jak dotrą i zadecyduję ...
Może tylko ja trafiłam na felerną serię ? U Marzenki żyją a u mnie padły ... Nie chce mi się już zastanawiać dlaczego , skoro wypełniłam prawidłowo (konsultowałam ze sprzedawcą) ...
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:26, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wreszcie mam namiary na Twojego P.

ej Ty szpiegu mały

ps. może mi coś wyszpiegujesz na front przed hojnami. wyrzucam wszystkie trawy i nie wiem co tam. Męczę się już od jesieni. tam patelnia jest. myślę o czymś zielonym zima i moze kwitnacym. pierwsza dabrówka mi do głowy przyszła w ilości 60 szt jako plama.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:02, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Masakra... Mama mi przez telefon mówiła, że u nas była taka wichura, że sobie nie przypomina takiej wcześniej... Trzymam kciuki, by meble latały ostatni raz

Współczuje mamie, tereny górzyste to nie przelewki. Całe dzieciństwo u podnóża gór spedziłam, nie cierpie halnych!

Meble na zachodniej stronie złożone , przygniecione kostką granitową, odsunięte do budynku i wzmocnione z jednej strony grillem z drugiej cięzka donicą nie daly rady..teraz keża w innym miejscu pod budynkiem przygniecione :
-Dwiema brzozami,
-Dwiema donicami
.....

Obyśmy przetrwali noc...

Oczywiście wszystkie żaluzje podniesione i jestesmy jak w teatrze na scenie głównej....oj kiedy moje drzewa urosna by wreszcie nas nie było widac...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:56, 31 mar 2015

Do góry
Masakra... Mama mi przez telefon mówiła, że u nas była taka wichura, że sobie nie przypomina takiej wcześniej... Trzymam kciuki, by meble latały ostatni raz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:51, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jest nawet nawet Ale i tak najbardziej lubię lato Mo i może jak kwitną tulipany z różanecznikami, to mój ulubiony czas wiosną Choć dziś wiosna chyba wzięła urlop, bo zimno i śnieg wszędzie sypie... Byle do lata!

Też uwielbiam lato. Bardziej niż najbardziej kolorową z wiosen.
Asi ogródek pod świerkami 21:47, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja tych tataraków jakoś tu nie widzę...Przy dereniach i miskantach, które też mają biało-zielone liście będzie chyba zbyt monotonnie... Lepsze byłyby te żółte w tym miejscu...

Ale to jest Twój tron

No właśnie pytałam czy nie za dużo tych pasków biało - zielonych ... I jeszcze hosty w tej kolorystyce . Mus coś zmodyfikować. Może te żółte albo właśnie dać coś zupełnie nieoczywistego. Tylko co???
Asi ogródek pod świerkami 21:42, 31 mar 2015

Do góry
A ja tych tataraków jakoś tu nie widzę...Przy dereniach i miskantach, które też mają biało-zielone liście będzie chyba zbyt monotonnie... Lepsze byłyby te żółte w tym miejscu...

Ale to jest Twój tron

Ogród z perspektywą na przyszłość 21:34, 31 mar 2015

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Natchnienie jak zawsze przyszło po wizycue na Pinterescie. Zawsze chciałam mieć przed tarasem i altana hortensje, ale brakiwało mi pomysłu. Trochę roślin muszę przeprowadzić w inne miejsca a tego nie lubię bo znowu pojawi suę poczekalnia. Zainspirowało mnie to miejsce i te białe chmury

https://www.pinterest.com/pin/537758011732459167/

https://www.pinterest.com/pin/537758011732318388/

Wreszcie mam namiary na Twojego P.
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:21, 31 mar 2015

Do góry
Sylwia - może z tymi nowymi donicami zrób jak Madżenka - włóż do nich skrzynię, a na to daj wkład w którym będziesz sadzić? Jakby miało je zwiać to najwyżej włóż na dno duże kamienie... Bo jak Ci trzeci raz pękną to wycofają je jeszcze ze sprzedaży w P. i nie będą mieli potem na co wymienić

PS - mam do odbioru donice od nich z promocji - już się nie mogę doczekać
Ogród w skali mikro cz.II 21:14, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Nowa lalka boska - ale mi takiej nie rób Never ever

Pozdrawiam - piorunująco U Ciebie też tak dawało?

Seba zawsze możesz załapać się na chłopa a tak na serio..u mnie tylko była ulewa ,nagle , jakby ktoś kurek odkręcił..ale piorunów zero
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 21:14, 31 mar 2015

Do góry
Ojjj - wolę te wcześniejsze dni Choć tak świątecznie nagle się zrobiło Szkoda, że święta nie te...
Ogród w skali mikro cz.II 21:12, 31 mar 2015

Do góry
Nowa lalka boska - ale mi takiej nie rób Never ever

Pozdrawiam - piorunująco U Ciebie też tak dawało?
Ogród niby nowoczesny ale... 20:07, 31 mar 2015

Do góry
Ren 133 - dzięki. Daliśmy radę i to nas cieszy

MAD - oj ta modrzewiowa...co to będzie Będzie grabowa

Sebek - no przekleję

Iwk4 -

Zielona - do tego "być" to jeszcze brakuje...ale damy radę

Babka - Niech Cię nie skręca. Szarości zaraz miną i znów brązy będą królować To się ciągle zmienia...

Siakowa - tak, tak...lecę zaraz do metamorfoz

Beta - u mnie w ogrodzie to ciągle modnie haha...placki krowie...boziu jaka byłam dumna z tego kawalka

Juzia - skromna, miła, uprzejma

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:55, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Biorąc pod uwagę aurę za oknem rozmyślam uruchomienie lampek świątecznych Wianki bożonarodzeniowe tez się znajdą

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:53, 31 mar 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Minimalistycznie ale jak klimatycznie. Mały akcent a już wprowadza w dobry nastrój

Biorąc pod uwagę aurę za oknem rozmyślam uruchomienie lampek świątecznych Wianki bożonarodzeniowe tez się znajdą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:50, 31 mar 2015

Do góry
Asiuniaa napisał(a)
Co za widoki wiosenne- pięknie

Jest nawet nawet Ale i tak najbardziej lubię lato Mo i może jak kwitną tulipany z różanecznikami, to mój ulubiony czas wiosną Choć dziś wiosna chyba wzięła urlop, bo zimno i śnieg wszędzie sypie... Byle do lata!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:47, 31 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

hahahahah padłam ze śmiechu
poza tym nie krzycz tak że buksy traktowałeś łopata i dlatego takie piękne bo potem będziesz miał reklamacje

Eeee tam Nasi ogrodnicy na pewno mają czuja i będą z nimi postępować należycie Nie to co ja
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:40, 31 mar 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Już to pisałam, ale powtórzę. Ta rewolucja to był dobry pomysł.

Czasem mi coś mądrego do tej głowy strzeli Nie mogę się doczekać efektów latem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:39, 31 mar 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebuś przed tujami miskanty planuje ML bo po drugiej stronie mam podobnie i chciałabym nawiązać

Byłem, doczytałem Będzie super
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:09, 31 mar 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Skoro My możemy się gapić i czytać bo i trza coś dać w zamian
No tak to chyba powinno działać?

Na tym polega „grupa”

czwartek będzę dywany atakować

Zaatakuj jeszcze dział ogrodniczy, bo widziałem dzisiaj łopatki Josepha Bentleya w bardzo dobrej cenie Kusily mnie strasznie, ale na razie mam inne priorytety zakupowe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies