Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 21:12, 31 mar 2015

Nowa lalka boska - ale mi takiej nie rób Never ever

Pozdrawiam - piorunująco U Ciebie też tak dawało?
gierczusia 21:13, 31 mar 2015

Juzia napisał(a)

Nie , moje lustro też jeszcze nie wisi

Seriooooo ??? tez jeszcze nie wisi ?? Tobie się zawsze robota w rękach pali, to u mnie się zwykle guzdroli..jakieś złe fluidy Ci przesłałam ??? Mam nadzieję ,że nie u mnie zimno , nawet do ogrodu się człekowi nie kce

A już atmosfera świąteczna to na 3-
gierczusia 21:14, 31 mar 2015

Sebek napisał(a)
Nowa lalka boska - ale mi takiej nie rób Never ever

Pozdrawiam - piorunująco U Ciebie też tak dawało?

Seba zawsze możesz załapać się na chłopa a tak na serio..u mnie tylko była ulewa ,nagle , jakby ktoś kurek odkręcił..ale piorunów zero
Juzia 21:19, 31 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Seriooooo ??? tez jeszcze nie wisi ?? Tobie się zawsze robota w rękach pali, to u mnie się zwykle guzdroli..jakieś złe fluidy Ci przesłałam ??? Mam nadzieję ,że nie u mnie zimno , nawet do ogrodu się człekowi nie kce

A już atmosfera świąteczna to na 3-

Robota się pali, ale nie ogrodowa... właśnie przez pogodę
Przyjdzie czas i na lustro

Ela.... a ta Lola to jakiej wielkości jest?
Przyjmujesz zamówienia? Ile taka przyjemność by mnie kosztowała?
Pisz mnie na PW
Kacha123 21:21, 31 mar 2015

Elusia wróciła i to w jakim stylu! Lala cudna! Cieszę się, że już wydobrzałaś. I przenieś wreszcie tą sypialnię!!!
wodzyn 21:27, 31 mar 2015

Ale cudna lala
atena35 21:33, 31 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Tooosiu jak miło Cię widzieć buziole gorące i już wracaj do nas po tych " malutkich " wagarach
Również Wagarująca Ela

Ja akurat w dzień wagarowicza wróciłam i zauważyłam, że wagarujesz
Zielona 22:04, 31 mar 2015

Elu. Gazet trzeba położyć minimum 3 warstwy. Kładłam "na zakładkę". Niestety trudno jest położyć na całej rabacie (prasa fruwa), a potem sypać korę. Rozkładałam partiami na wypielone rabaty, dość blisko roślin. Metr gazet, na to kora itd. Do końca sezonu nie miałam żadnych chwastów. W tym roku będę tak zabezpieczała kolejne rabaty, ale na starych nie zamierzam odgarniać kory i dokładać gazet. To chyba zbyt pracochłonne. Liczę na to, że chwastów nie będzie bardzo dużo.
anna_g 22:58, 31 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Jo siem obawiom ,że jak Figuś ruszy na plac boju , to z jaszczur zostanie ino marmolada
A Tobie jeszcze mało elementów do miziania ?? Figula przeca masz Bo Zuza na bank taka atrakcyjna dotykowo jak Figul to nie jest to by było cudo...włochata jaszczura

Buziole

Hahaha, ale mnie rozbawiłaś tą marmoladą choć to oczywiście tragiczna wizja jest Kindzia oprócz Figa ma jeszcze eMusia do miziania - nie zapominaj bo się eMus urażony poczuć może
anna_g 23:04, 31 mar 2015

gierczusia napisał(a)

A w tzw międzyczasie robiłam Lolę anioła kuchennego dla mojej koleżanki kolor dopasowany do koloru mebli , w rączce mini rondelek ale miałam zabawę

Elaaaa ! no tera to mie zatchło... Tyś uczyniła taką lalę? Nooooo kochana... to ja jestem ciekawa tera jakie jeszcze talenta w Tobie drzemią... Super