Megi, obie jeżówki są bardzo ładne, ale mają zupełnie inny kolor. Raspberry jest jakby różowo-pomarańczowa.
Poniżej wkleję Ci zdjęcie Raspberry w pobliżu Red Baron (takie zestawienie miałam w szkółce). Oczywiście światło inaczej padało niż w moim ogródku, ale zdjęcie jest zrobione tym samym telefonem.
Oczywiście że każdy ma inne oczekiwania, ale wiele osób tutaj jest bezradnych z tymi oczekiwaniami więc albo im się pomaga w podjęciu decyzji albo nie.
Można nawozić nawet co tydzień tylko po co? Jak dobra ziemia pod trawnikiem.
Czytałam artykuł pani Danusi tak nawozi ekspert który wie ile sypnąć tego nawozu, a nie laik. Popatrz sobie wstecz tego wątku jak co niektórzy nawożą co im wychodzi. Przeczytaj jak się trawnik zachowuje jak jest przenawozony, co to jest susza fizjologiczna.
Mój trawnik nawożony dobrym nawozem 3 razy w roku i raz w roku rzucone wapno po wertykulacji.
Każdy musi sobie sam wypracować metodę pielęgnacji trawnika.
My tutaj tylko staramy się pomóc a reszta zależy od pytającego o pomoc.
Trawnik ma 7 lat wschód południe na ostatniej focie cienie od zachodu
Sylwia Ty to już rewolucji narobiłaś tyle że wystarczy że będziesz podlewać i niech rośnie - w upale nie robota - jesień będzie pracowita - teraz wakacje !
nie wiem czym zasilacie groszki jakoś kiepsko mi rosną
Te najmłodsze powinno być na wszystkich fotkach.. jako malutkie dziecko było to takie spokojne, tylko niebieskie oczy dominowały., a teraz to kobietka z charyzmą, temperamentem, inteligencją .. przyszywana cioteczka zakochana w Iguni
Niestety z powodu gadania fotek nie robiłam.. jak zwykle zresztą
Po przesadzeniu w bardziej cieniste miejsce, które też mniej wysycha tawułka postanowiła wreszcie zakwitnąć
Rutewka elin
Floks Tiara - bardzo ładnie zawiązuje kwiaty (to odmiana o pełnych kwiatach), ale są przypalane przez słońce - zastanawiam się, czy nie powinnam spróbować go posadzić w bardziej zacienione miejsce
Anabelki of course