Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogródek Ewy 12:39, 08 lut 2015

Do góry
Dołączam się do klubu
Puch, biel i słoneczko. Wszędzie tak samo
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 12:31, 08 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ewa, macham niedzielnie. Jutro będę nadrabiać

Odmachuję Nie ma co nadrabiać nic twórczego nie było Jak to u mnie odtwórczo tylko
Ogród na glinie 11:06, 08 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Małgosia, z którego lutego jesteś?

No nieeeeee
Nikogo tu nie będę to życzeń przymuszać
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 10:33, 08 lut 2015

Do góry
Ewa, macham niedzielnie. Jutro będę nadrabiać
Kosolkowa Pasja 09:39, 08 lut 2015

Do góry
U mnie też słoneczko i śnieg
Miłej niedzieli
Pomóżcie wyczarować mi ogród 23:21, 07 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

M mi czas umila. On film, ja cichaczem tablet

Ha, ha, Ty Iwonko na dwa fronty działasz
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:22, 07 lut 2015

Do góry
kosolka napisał(a)
Iwonka.. Ale na mnie inaczej niż na Ciebie Bo ja nie pomoglam, zazwyczaj nie pomagam ogrodowo bom cienias

Ola, aleś ty skromna
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:21, 07 lut 2015

Do góry
Viola napisał(a)

Iwonko, a co tam dzisiaj porabiasz?

M mi czas umila. On film, ja cichaczem tablet
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:03, 07 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Na mnie też, ale od poniedziałku

Iwonko, a co tam dzisiaj porabiasz?
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:01, 07 lut 2015

Do góry
Na mnie też, ale od poniedziałku
Kosolkowa Pasja 20:59, 07 lut 2015

Do góry
Viola napisał(a)

Toszki, tez chyba nikt nie zna, a wszyscy ją kochają

Noooo...
Toszkę za dobre rady, ciebie za to, ze buzia się śmieje od ucha do ucha.
UPS, miałam nic nie pisać. Oglądamy z eM film

Nie wytrzymalam
Ogródek Iwony 20:47, 07 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Lawendę też mam pierwszy rok, próbowałam robić sadzonki, ale chyba zimy nie przetrwały. Będę szukać siewek przy matecznych lawendach

Mi też nie udało się ukorzenić lawendy, mimo że ponoć dość łatwo się ukorzenia. Siewek też będę szukać, ale jak znam życie, to zdążę usunąć zanim się zorientuję, że to nie chwasty
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 18:37, 07 lut 2015

Do góry
Anusia napisał(a)
No i o takie by mi chodziło. Myślę też o posadzeniu sumaka lubię jak jego liście pięknie przebarwiają jesienią

Sumak octowiec pieknie się przebarwia. Ale zgodnie z dekalogiem Danusi: sadź sprawdzone roslinki, tutaj nie jest polecany. Wypuszcza bardzo dużo podziemnych odnóg z nowymi drzewkami. Czasem nawet na 2 metry długości. Potrafi być ekspansywny, jego odnogi plączą się w ziemi z innymi roślinkami i zabierają wodę. Miałam go w ogrodzie 10 lat temu, ale go wyciepaliśmy. Mieliśmy dość jego potomków
Ogródek Iwony 18:25, 07 lut 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Iwonka fajnie masz, że Twój M Cię nie ogranicza w ogrodowych rewolucjach. U mnie jak już jest coś posadzone to najlepiej na zawsze. Ale i tak przesadzam pod nieobecność mojego M ☺

No widzisz? Wszystko się da
Ogródek Iwony 18:05, 07 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Iwonka można, można robić co chwilę rewolucję na jednej rabatce

Ale Ty masz już tyle zaplanowane na ten rok, że rewolucje sobie zostaw na kolejny

Polinko, święta prawda.
To już plan trzyletni
Ogródek Iwony 17:42, 07 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Beatko, ja z przodu mam faliste, choć je w zeszłym roku ciut prostowałam , potem zaczęłam robić linie proste i odkryłam, ze takie wolę Ogród mały, więc tak jest lepiej. A z przodu zmienię, jak już wszystkie zaplanowane rabaty zrobię. Przecież nie mogę robić co chwilę rewolucji na tej samej rabacie, bo roślinki padną

Lawendę też mam pierwszy rok, próbowałam robić sadzonki, ale chyba zimy nie przetrwały. Będę szukać siewek przy matecznych lawendach

Iwonka można, można robić co chwilę rewolucję na jednej rabatce

Ale Ty masz już tyle zaplanowane na ten rok, że rewolucje sobie zostaw na kolejny
Ogródek Iwony 17:16, 07 lut 2015

Do góry
isia33 napisał(a)

Miło mi Ale mój ogródek też nie jest zbyt duży, cała działka ma 10 arów, w tym ta cała masa kostki U mnie też będą zmiany, na razie kombinuję na kartce. Jutro jadę do mamy, będę miała dzieci z głowy (starszy kuzyn, idol) to porozmawiamy. Pozdrawiam.

Rozumiem, ze będziesz odpoczywać od obowiązków domowych? Miłego weekendu życzę
Blaski i cienie nowego życia 17:14, 07 lut 2015

Do góry
Ula, pieknie dziękuję za odwiedziny. Bardzo mi miło.
Niestety, stron się uzbierało, ciężko być na bieżąco czasami, ale zapraszam od teraz, idzie wiosna, będzie łatwiej na bieżąco śledzić poczynania. U ciebie też sporo do poczytania, ale w wolnym czasie chętnie to zrobię. Ciężko być u wszystkich na wątkach. Każdy wątek traktuję jak nową opowieść i czytam sobie. Dużo można się nauczyć, odkryć specjalistów. Faktycznie często wpadamy na siebie i czytam, jak innym radzisz, więc tym chętniej pozwiedzam twój ogród.
Tutaj, gdybyś miała ochotę, opisałam rewolucję rabaty e-Musiowej. Tak od maja przerabiam mój ogródek sprzed ery ogrodowiskowej, czyli nijaki Pozdrawiam.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=323 (post 4)
Twój wątek sobie zaznaczam, żeby być na bieżąco. Pozdrowienia zostawiam
Ogródek Iwony 17:07, 07 lut 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)

Imponujące to podsumowanie zaglądnęłam bo często widuję Cię wśród postów. Wątek masz niestety pokaźny, zdążyłam obejrzeć ostatnie zmagania z rabatą pod oknem wybory iście ogrodowiskowe i pewniakipodobało mi się planowanie.

Ula, witam u mnie. Bardzo mi miło Niestety, stron się uzbierało, ciężko być na bieżąco czasami, ale zapraszam od teraz, idzie wiosna, będzie łatwiej na bieżąco śledzić poczynania.
Tutaj, gdybyś miała ochotę, opisałam rewolucję rabaty e-Musiowej. Tak od maja przerabiam mój ogródek sprzed ery ogrodowiskowej, czyli nijaki Pozdrawiam.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=323 (post 4)
Ogródek Iwony 17:01, 07 lut 2015

Do góry
szemusia napisał(a)

Jednak nie ma to jak prostota...
A u mnie wszystkie linie faliste...
Lawendę też mam gdzieś wsadzoną, sztuk - 3. Ostatnio oglądając nasionka też widziałam lawendę. Próbowałaś moze wysiewać? Że dość łatwo się ukorzenia to słyszalam, ale żeby ktoś wysiewał, to nie bardzo...
Inspiracja cudowna

Beatko, ja z przodu mam faliste, choć je w zeszłym roku ciut prostowałam , potem zaczęłam robić linie proste i odkryłam, ze takie wolę Ogród mały, więc tak jest lepiej. A z przodu zmienię, jak już wszystkie zaplanowane rabaty zrobię. Przecież nie mogę robić co chwilę rewolucji na tej samej rabacie, bo roślinki padną

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies