Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:18, 25 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Sebcio - no widzisz zawsze można założyć że koniecznie chcesz sadzonki tojeści orszelinowtej albo że bardzo chcesz mi przywieźć osobiście parę siewek werbeny patagońskiej , która ja właśnie pożądam i już kawkę parzę

Anitko-zaproszenie przyjete a na wisonena kawkę wpadaj bez oporów jak tylko będzie ciepło i zielono już

Jeśli werbena wysieje mi się w takiej ilości jak chcę to masz jak w banku W zębach przywiozę... No dobra, w rękach, bo wiadomo
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:07, 25 mar 2015

Do góry
W Katowicach wypatrzyłem dzisiaj jedną taką co chyba tez za kilka dni zakwitnie - będę ją uważnie obserwować
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:02, 25 mar 2015

Do góry
Teraz to już mi nawet dziąsła wypadły... Muszę odwołać wizytę u ortodonty, no z czym pójdę?

Gosiu, czy Ty mieszkasz w miejscowości na B? Bo jak jadę do domu to mijam dom podobny do Twojego również położony na płaskim terenie... Nawet jeśli to nie ten to i tak wpraszam się na kawę - może osobiście uda mi się zgubę mą odnaleźć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:31, 25 mar 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dobrze, że kostki nie układasz na zaprawie Wtedy ciężko byłoby przeprowadzić takie rewolucje Uwielbiam proste linie i myślę, że będziesz zadowolony

Przyjemnego tygodnia Sebek

Na "szczęście" kostki są osadzone bezpośrednio w ziemi- pewnie będą się nieźle krzywic, ale najwyżej będę he poprawiać co weekend

Wzajemnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:29, 25 mar 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Miszczu dziękuję, mus maki posadzić w Makowie
ściskam

Niesamowite, że jeszcze u Ciebie nie zawitały... Wiosna idzie to odrobisz zaległości
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 17:12, 25 mar 2015

Do góry
Boskie zdjęcia Niesamowicie pięknie wyglądają te białe krokusy z fioletową plamą w takiej ilości
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:14, 25 mar 2015

Do góry
Dobrze, że kostki nie układasz na zaprawie Wtedy ciężko byłoby przeprowadzić takie rewolucje Uwielbiam proste linie i myślę, że będziesz zadowolony

Przyjemnego tygodnia Sebek
Ogród niby nowoczesny ale... 11:47, 25 mar 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
...
Sebek- za mało aktywna jestem żeby watek zakładać. Chyba że doczekam się w swoim zyciu podjazdu, to z radości nawet i wątek założę.

E tam mało aktywnych wątków nie usuwają No chyba że boisz się natłoku wielbicielek i wielbicielek i setki pytań
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:43, 25 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Akcja odkurzanie i czyszczenie zakończona sukcesem I dobrze, ktoś musi wyznaczać poprzeczkę, którą będziemy próbować dogonić

A żwirek też odkurzasz? Bo w weekend częściowe jego sprzątanie nawet mniejszym sprzętem zaliczyłem

Cześć Sebek Miło mi bardzo, że do mnie wstąpiłeś Akcję nowych linii granitowych widziałam

A z tą poprzeczką do duża przesada, jeszcze długo będę Was gonić i wcale nie jest pewne czy osiągnę Wasz poziom...Żwirek czyściłeś podręcznym odkurzaczem??? U mnie to ręczna robota
Makowo na Kociewiu 10:31, 25 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Kasiu - Twój ogród tak się zmienia, że trudno nadążyć Nie mogę się doczekać końcowych efektów Twoich działań

PS - zawsze jak jestem w Twoim wątku, to przypomina mi się wiersz
Na ziarnie maku
wszystko jest makowe:
domek z ogródkiem,
poduszka pod głowę…

Można tu nawet
wieść makowe życie,
małe słońce z maku
wywoływać o świcie.

Tylko uważać
trzeba na swe kroki,
by nie spaść z ziarna
w makowe obłoki.

Pozdrawiam i lecę

Seba zatkało mnie i wzruszyło
dziękuję bardzo
Nie znałam tego wierszyka jest piękny
jeszcze raz dziękuję
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 09:52, 25 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Przy Was można...odlecieć

No nie?
Makowo na Kociewiu 09:47, 25 mar 2015

Do góry
Kasiu - Twój ogród tak się zmienia, że trudno nadążyć Nie mogę się doczekać końcowych efektów Twoich działań

PS - zawsze jak jestem w Twoim wątku, to przypomina mi się wiersz
Na ziarnie maku
wszystko jest makowe:
domek z ogródkiem,
poduszka pod głowę…

Można tu nawet
wieść makowe życie,
małe słońce z maku
wywoływać o świcie.

Tylko uważać
trzeba na swe kroki,
by nie spaść z ziarna
w makowe obłoki.

Pozdrawiam i lecę
Co z tym ogródeczkiem począć 09:40, 25 mar 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
U Magdy beton???
Zgłupłam już chyba

Ja też....
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2564-ogrod-niby-nowoczesny-ale?page=647
Ogród niby nowoczesny ale... 09:39, 25 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie te drobne bratki zawsze zaczynają się po pewnym czasie pokładać - już tak w okolicy maja chyba... Czyi wisieć będą

tez się tego spodziewam
Ogród niby nowoczesny ale... 09:39, 25 mar 2015

Do góry
dzięki za dobre słowamili ludzie.
Aga- bratki ze sklepu, juz myslałam że je mróz minus siedem zamordował, ale nie. To nie sa takie maluchy jak rogate, a szkoda. Ale i tak sa piękne. Czy się wyleją- zobaczymy.

Magduś, spoko, Twoja nie kwitnie, bo to skalna, jeszcze ma czas, u mnie tez nie kwitnie jeszcze.

Donice betonowe- mam taka trojkę- fajne sa, ale dziś bym ich nie kupiła. Kształt jest dość trudny, wciąć mi coś w nich nie gra.

Sebek- za mało aktywna jestem żeby watek zakładać. Chyba że doczekam się w swoim zyciu podjazdu, to z radości nawet i wątek założę.
Ogród niby nowoczesny ale... 09:37, 25 mar 2015

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Za jakiś czas to ja już będę wiedzieć, bo mam takie w tym roku. Zastanawiam się czy dać do koszyka zawieszoneggo na ścianie, czy wypłyną?

U mnie te drobne bratki zawsze zaczynają się po pewnym czasie pokładać - już tak w okolicy maja chyba... Czyi wisieć będą
Ogród niby nowoczesny ale... 09:31, 25 mar 2015

Do góry
Zakochałem się w betonowych donicach

Marta - kiedy Ty wreszcie się złamiesz i założysz wątek?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:30, 25 mar 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Rewolucja w toku
W prostych liniach mnie denerwuje koszenie w narożnikach, kosiarka tam nie dokosi... Ale wyprostowanie na froncie mi się podoba

No właśnie te narożniki... coś wymyślę - spróbuję je obsadzić tak, by można było częściowo wjechać kosiarką na rabatę - jak nie to będę docinać nożyczkami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:29, 25 mar 2015

Do góry
MAD napisał(a)
Sebek jestem pod wrażeniem przeprowadzonej przez Ciebie rewolucji. Aż trudno uwierzyć, że aż tyle zdziałałeś w tak krótkim czasie i to w dodatku w pojedynkę. Szacun.

Ja trochę sam nie wierzę Teraz juz właściwie zostały tylko drobne zmiany - same przyjemności
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:28, 25 mar 2015

Do góry
Bea napisał(a)
Linie prostę są wygodniejsze - jeśli chodzi o pielęgnację i jak dla mnie w swoim charakterze są bardziej nowoczesne. Mi już mniej podobają się
fale. Mam jedną z linią prostą i ciągle z nią problem więc wszystko się równoważy.

Ja rozumiem

Do mojego domu ani trochę nowoczesne rabaty nie pasują, ale linie proste? Warto spróbować Zawsze mogę zmienić ponownie w fale w przyszłym roku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies