Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 19:01, 25 mar 2015

posadziłam dziś 16 cisów na 2 skarpetki pod dereniami kwiecistymi oraz zabrałam sie za pas malin i jeżyn zdjęć brak
Sebek 19:02, 25 mar 2015

Teraz to już mi nawet dziąsła wypadły... Muszę odwołać wizytę u ortodonty, no z czym pójdę?

Gosiu, czy Ty mieszkasz w miejscowości na B? Bo jak jadę do domu to mijam dom podobny do Twojego również położony na płaskim terenie... Nawet jeśli to nie ten to i tak wpraszam się na kawę - może osobiście uda mi się zgubę mą odnaleźć
Enya73 19:05, 25 mar 2015

Super Gosiu wyszły Ci wianki Ogród też wygląda teraz niesamowicie. Wpraszam się na kawkę na wiosnę i zapraszamy też do nas, jak tylko skończymy warzywnik i rabatę po ostatnich rewolucjach
ewakatowice 19:09, 25 mar 2015

ale wylizane !
oczy normalnie mi wychodzą

malkul 19:11, 25 mar 2015

Sebcio - no widzisz zawsze można założyć że koniecznie chcesz sadzonki tojeści orszelinowtej albo że bardzo chcesz mi przywieźć osobiście parę siewek werbeny patagońskiej , która ja właśnie pożądam i już kawkę parzę

Anitko-zaproszenie przyjete a na wisonena kawkę wpadaj bez oporów jak tylko będzie ciepło i zielono już
malkul 19:14, 25 mar 2015

anna_p_k napisał(a)

Witam piekny masz ogród mam pytanko czy bardzo głebokie są donice w których jest posadzona lawenda, ja dopiero jestem początkującą ogrodniczką i nie bardzo jestem pewna czy moja lewenda którą mam zamiar posadzić do miejsca o głębokości ok. 25 cm jest wystarczające, trafiłam do Twojego ogrodu a że masz piękne okazy lawendy proszę o swoja opinię, dziękuję i pozdrawiam

wysoka około 50cm i jest bez dna
Sebek 19:18, 25 mar 2015

malkul napisał(a)
Sebcio - no widzisz zawsze można założyć że koniecznie chcesz sadzonki tojeści orszelinowtej albo że bardzo chcesz mi przywieźć osobiście parę siewek werbeny patagońskiej , która ja właśnie pożądam i już kawkę parzę

Anitko-zaproszenie przyjete a na wisonena kawkę wpadaj bez oporów jak tylko będzie ciepło i zielono już

Jeśli werbena wysieje mi się w takiej ilości jak chcę to masz jak w banku W zębach przywiozę... No dobra, w rękach, bo wiadomo
leon60 19:19, 25 mar 2015

malkul napisał(a)

Widzę, że masz spory spadek terenu a byłam przekonana, ze u Cibie idealnie równo u mnie podobnie albo jeszcze bardziej tam gdzie teraz ryje...
Nowości super
Madzenka 19:38, 25 mar 2015

Ogród przepiękny, Sebek bezzębny a ja wpadnę wykraść M'a
nicol21 19:52, 25 mar 2015

Śliczna i donica i całe Wasze siedlisko! to wszystkie donice to są z metalu? No i w ogóle zazdraszczam takiego zdolnego i chętnego do pracy męża!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies