Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

polinka 12:14, 25 mar 2015

Dobrze, że kostki nie układasz na zaprawie Wtedy ciężko byłoby przeprowadzić takie rewolucje Uwielbiam proste linie i myślę, że będziesz zadowolony

Przyjemnego tygodnia Sebek
Sebek 18:29, 25 mar 2015

makkasia napisał(a)
Miszczu dziękuję, mus maki posadzić w Makowie
ściskam

Niesamowite, że jeszcze u Ciebie nie zawitały... Wiosna idzie to odrobisz zaległości
Sebek 18:31, 25 mar 2015

polinka napisał(a)
Dobrze, że kostki nie układasz na zaprawie Wtedy ciężko byłoby przeprowadzić takie rewolucje Uwielbiam proste linie i myślę, że będziesz zadowolony

Przyjemnego tygodnia Sebek

Na "szczęście" kostki są osadzone bezpośrednio w ziemi- pewnie będą się nieźle krzywic, ale najwyżej będę he poprawiać co weekend

Wzajemnie
Bogdzia 21:41, 25 mar 2015

Sebek napisał(a)

U mnie są łuki, fale i teraz doszły linie proste Lubię swój ogród za to, że jego układ to właściwie trzy pokoje, których nie da się zobaczyć równocześnie To pozwala mi na szaleństwa nie tylko z różnym rodzajem roślin, ale także różnym rodzajem linii rabat

Oglądając dzisiaj Maję stwierdziłem, że poświęciłem tyle czasu, żeby te puste rabaty się zapełniły... A gdy się tak stało, to zamiast się nimi nacieszyć, zgrzytam zębami i rozpoczynam totalną rewolucję, by... znowu były puste Na szczęście Wy mnie rozumiecie Przynajmniej mam taką nadzieję

Oj my życ nie umiemy bez tej roboty. Co rok to rewolucja.U mnie już tylko małe rewolucje bo wszystko wielkie i wiek juz nie do rewolucji.Pozdrówka.
Iwk4 00:59, 26 mar 2015

Sebek napisał(a)

Aktualną demolkę planowałem od dawna, tylko nie wiedziałem jak się za to wziąć... NA szczęście zimą zrobiłem sobie projekt zmian i dzisiaj tylko się do niego zastosowałem

Fajna sprawa pracować z projektem. Doświadczylam tego po raz pierwszy.
Podoba mi się ta rewolucja
Borbetka 10:21, 26 mar 2015

Jak to dobrze działać zgodnie z projektem! Ja mogę narysować ze 3, a i tak wychodzi mi inaczej .
makkasia 10:29, 26 mar 2015

Borbetka napisał(a)
Jak to dobrze działać zgodnie z projektem! Ja mogę narysować ze 3, a i tak wychodzi mi inaczej .

Taaa skąd ja to znam
Sebek 12:52, 26 mar 2015

Projekt oczywiście przejdzie małe poprawki, ale ogólnie zastosowałem się do niego w stu procentach

Dzisiaj zrobiłem małe zakupy - w samochodzie czeka azofoska i kompost w worku Niby takie drobnostki, a banan mi z twarzy nie schodzi Czekam jeszcze na przesyłkę z polnixu, jeszcze się nie odezwali...

Zostawiam pozdrowienia dla zaglądających i pękające forsycje rosnące pod moim sklepikiem osiedlowym

ZielonaAnia75 15:31, 26 mar 2015

Witaj, obejrzałam wizytówkę i przejrzałam Twój wątek, gratuluję ogrodu. Mam pytanko co to za trawka ta na zdjęciu po lewej stronie, mam ją u siebie ale zapomniałam nazwy :- taki właśnie ze mnie ogrodnik amator...
(
Sebek 15:44, 26 mar 2015

Aniu, podziwiam, że chce Ci się czytać to trajkotanie U mnie raczej mało co konkretów

Trawka to carex Amazon Mist