Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Gardenarium 22:10, 24 mar 2015

Moje okulary za słabe, nie doczytałam planu

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:11, 24 mar 2015

nicol21 napisał(a)
Duuużo fajniej to wygląda z prostymi liniami Dzielnie pracujesz. Jakaś przerwa na uczelni?czy wagary?

Dopiero będzie to fajnie wyglądać, dajcie mi tylko parę miesięcy, a raczej roślinom

Ewelina - moja dzielna praca trwała w sobotę przez kilka godzin... Od niedzieli jestem już w Katowicach i niestety ani nie mam przerwy, ani tym bardziej wagarów sobie nie urządam... Choć kuszą bardzo Po świętach ponoć mamy mieć parę dni wolnego... Już ja wiem gdzie je spędzę Bo to właściwie był dopiero mój drugi weekend, a właściwie dzień spędzony w ogrodzie w tym roku... Jeszcze nie jest on dobrze posprzątany po zimie Przed świętami nie tylko chciałbym dokończyć planowane nasadzenia w tamtej części, ale także mieć zrobione kanciki, odkurzony jak co roku żwirek i mieć umyte nawierzchnie... Jednak co do tego ostatniego to mam wątpliwości, czy uda się mi wypożyczyć sprzęt w takim okresie...
Sebek 22:15, 24 mar 2015

Gardenarium napisał(a)
Moje okulary za słabe, nie doczytałam planu

Danusiu - to ten sam, który Ci wysłałem nie tak dawno Mam nadzieję, że wtedy go doczytałaś, bo zatwierdziłaś posadzenie dereni Aurea przy ścianie

Skoro mowa o tych dereniach muszę się rozejrzeć za nimi w szkółkach, bo przecież nie kupię kota w mroku?
Bea 07:13, 25 mar 2015

Linie prostę są wygodniejsze - jeśli chodzi o pielęgnację i jak dla mnie w swoim charakterze są bardziej nowoczesne. Mi już mniej podobają się
fale. Mam jedną z linią prostą i ciągle z nią problem więc wszystko się równoważy.

Ja rozumiem

MAD 07:59, 25 mar 2015

Sebek jestem pod wrażeniem przeprowadzonej przez Ciebie rewolucji. Aż trudno uwierzyć, że aż tyle zdziałałeś w tak krótkim czasie i to w dodatku w pojedynkę. Szacun.
Mala_Mi 08:49, 25 mar 2015

Rewolucja w toku
W prostych liniach mnie denerwuje koszenie w narożnikach, kosiarka tam nie dokosi... Ale wyprostowanie na froncie mi się podoba
Sebek 09:28, 25 mar 2015

Bea napisał(a)
Linie prostę są wygodniejsze - jeśli chodzi o pielęgnację i jak dla mnie w swoim charakterze są bardziej nowoczesne. Mi już mniej podobają się
fale. Mam jedną z linią prostą i ciągle z nią problem więc wszystko się równoważy.

Ja rozumiem

Do mojego domu ani trochę nowoczesne rabaty nie pasują, ale linie proste? Warto spróbować Zawsze mogę zmienić ponownie w fale w przyszłym roku
Sebek 09:29, 25 mar 2015

MAD napisał(a)
Sebek jestem pod wrażeniem przeprowadzonej przez Ciebie rewolucji. Aż trudno uwierzyć, że aż tyle zdziałałeś w tak krótkim czasie i to w dodatku w pojedynkę. Szacun.

Ja trochę sam nie wierzę Teraz juz właściwie zostały tylko drobne zmiany - same przyjemności
Sebek 09:30, 25 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Rewolucja w toku
W prostych liniach mnie denerwuje koszenie w narożnikach, kosiarka tam nie dokosi... Ale wyprostowanie na froncie mi się podoba

No właśnie te narożniki... coś wymyślę - spróbuję je obsadzić tak, by można było częściowo wjechać kosiarką na rabatę - jak nie to będę docinać nożyczkami
makkasia 10:37, 25 mar 2015

Miszczu dziękuję, mus maki posadzić w Makowie
ściskam