Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:54, 04 sty 2017

Do góry
Mówisz po śniegu ja po nocy mam odgarniania na 3 godziny
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 14:33, 01 sty 2017

Do góry
hej Luki no więc widywałam Cię tu i tam, i chyba Polinka mnie do Ciebie zwabiła piękne dekoracje, bardzo gustowne! Jestem pod ogromnym wrażeniem dlatego też bardzo jestem ciekawa ogrodu pozwiedzam z ogromną przyjemnością w ramach wolnego czasu pozdrawiam noworocznie

Ogród z pergolą 10:43, 31 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Nazwalam watek ogród z pergolą bo na wiosnę chciałabym aby powstała w ogrodzie altana do której z tarasu będzie prowadzić dłuuga pergola. Oczami wyobraźni widzę już białe firany powiewające w altanie i pergolę obrośniętą powojnikami, różami i bluszczem..ach

Aniu
przyszłam zobaczyć realizację tego pięknego marzenia
a tu zmiana planów

kasia_w napisał(a)
i jeszcze Luki wybacz plisss

naniosłam tam rysunek Lukiego i nic się nie zgadza...
a zwłaszcza pergola

ja chyba pasuję...

moje kostki wyglądają na małe...są 4 x kostkami z gry Ani, a jednocześnie zgadają się z kostkami Lukiego. Czegoś tutaj nie łapię
Luki jakie duże kostki plnowałeś?
Ania, a Ty 75x75 w grze, prawda?

nie szkoda Ci pierwotnych planów ? A może nie doczytałam...
przepraszam za swoje dywagacje
zajrzę za jakiś czas bliżej finału
pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:12, 27 gru 2016

Do góry
Asiu właśnie ta przyprawa piernikowa wszystko psuje ale za pierwszym razem warto spróbować jak smakuje oryginał, a następnym razem można modyfikować. Na pewno jeszcze go kiedyś będę piekł.

Kasiu przynajmniej na wigilię było pięknie, zawsze to lepsze niż nic
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:42, 27 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
W święta miałem detoks od komputera i wciągnęła mnie strasznie książka, trzeba też wrócić do ćwiczeń bo obżarstwo na pewno wpłynęło skutecznie na wagę

W wigilię pięknie prószył śnieg, ale w Boże Narodzenie wszystko popłynęło z deszczem w towarzystwie wiatru.
wigilia była magiczna. Jak na zamówienie przed sama kolacja wigilijna zaczęło piekniebproszyc grubymi płatkami.
Ale tak jak piszesz....nasrugi dzień czar prysl pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:40, 27 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Irenko gorąco zachęcam do czerwieni na święta

Asiu masa serowa jest boska, ale dla mnie spód sernika jest zbyt wyrazisty w smaku, innym bardzo smakowało to połączenie mnie niestety nie, ale co za problem zdjąć spód i zapychać się samym serniczkiem co trudne nie jest bo kawałek potrafi zapchać. Jak będę go robił następnym razem to wprowadzę zmiany w składnikach na spód

Alicjo tak trzymać

Marta dziękuję

Marzenko jakie zdjęcia czy ja znowu coś napisałem i zapomniałem

a dodawales piernikowa przyprawę.ja nigdy tego nie robię. Mogłam napisać....Wtedy spod jest tylko lekko Brownie i tak cieniutki że nie dominujący.ech szkoda
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:50, 27 gru 2016

Do góry
W święta miałem detoks od komputera i wciągnęła mnie strasznie książka, trzeba też wrócić do ćwiczeń bo obżarstwo na pewno wpłynęło skutecznie na wagę

W wigilię pięknie prószył śnieg, ale w Boże Narodzenie wszystko popłynęło z deszczem w towarzystwie wiatru.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:48, 27 gru 2016

Do góry
Irenko gorąco zachęcam do czerwieni na święta

Asiu masa serowa jest boska, ale dla mnie spód sernika jest zbyt wyrazisty w smaku, innym bardzo smakowało to połączenie mnie niestety nie, ale co za problem zdjąć spód i zapychać się samym serniczkiem co trudne nie jest bo kawałek potrafi zapchać. Jak będę go robił następnym razem to wprowadzę zmiany w składnikach na spód

Alicjo tak trzymać

Marta dziękuję

Marzenko jakie zdjęcia czy ja znowu coś napisałem i zapomniałem

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:44, 27 gru 2016

Do góry
Wojtku długo kombinowałem jak zrobić płyty nie płacąc majątku, a wtedy nie było masy instrukcji, ale udało się

Piotrku dziękuję bardzo

Gosiu uwierz, że moje 7 kątów dawno takiego porządki nie widziało

Poli nie wiesz jak mnie to cieszy, że tyle osób czerwień na święta znów zaczyna czuć, jakoś ostatnio coraz mniej jej w dekoracjach świątecznych, a dla mnie to taki sztandarowy świąteczny kolor

Ewo szarańcza bardzo mnie wyeksploatowała w tym roku Szopkę mimo, że bardzo ją lubię to chcę ją przebudować, ale od 4 lat mi to nie wychodzi

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:50, 26 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No to jeszcze obiecany udekorowany pokój, w tym roku o dwa wianki mniej, ale już mi się nie chciało.

Luki, jestem pod wrażeniem dekoracji. Idealnie wszystko dobrane i ta czerwień to taka kropka nad i. Rewelacyjny klimat świąt i to wszystko z rąk mężczyzny...
Od dawna powtarzam, że mamy niezwykłych chłopaków na O.!!!

Ogród Cioci cz. 3 22:05, 25 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Pięknie Gosiu, u mnie też śnieg jeszcze jest troszkę zdeptany, ale jest biało.
Wesołych świąt

Wczoraj wieczorem zaczął padać śnieg. Do mamy szliśmy w cudownej scenerii wigilijnej po skrzypiącym bielutkim śniegu. Niestety po północy śnieg zmienił się w deszcz i dzisiaj już szaro i deszczowo. Wigilia jednak nastrój zrobiła
Ogród Cioci cz. 3 12:13, 24 gru 2016

Do góry
Pięknie Gosiu, u mnie też śnieg jeszcze jest troszkę zdeptany, ale jest biało.
Wesołych świąt
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:10, 24 gru 2016

Do góry
Magda też lubię tą ścianę w ogóle nie widać na niej upływu czas czego nie można powiedzieć o innych ścianach
Do czerwieni na święta zachęcam bardzo bardzo

Nikita siędzę z ogromnym uśmiechem dziękuję bardzo.

Sernik się piecze, mak zmielony, prezenty spakowane, rybki przygotowane, w sumie to na wigilię pozostał tylko barszczyk do ugotowania. W tym roku udało się wszystko zrobić bez pośpiechu Teraz wypada odłączyć się od internetu.
Jeszcze raz wszystkim życzę Wesołych świąt!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:34, 24 gru 2016

Do góry
Marzenko, ale zdjęcie choinki nam zrób, pokażesz w wolnej chwiluni Wszystkiego dobrego
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:08, 24 gru 2016

Do góry
O ja cie Luki...po prostu SUPER !!! I oświetlenie na zewnątrz i szopka z dzieciństwa i wystój mieszkania...rewelacja.
Już zazdroszcze twojej przyszłej żonie...taki facet do SKARB ! (czytaj: żebym to ja młodsza była)

Wspaniałych świąt otulonych
śniegiem i ciepłem rodzinnym

Typografia ogrodu 07:52, 24 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
O tak, takie perełki czynią choinki wyjątkowymi, piękne
to prawda
Typografia ogrodu 22:39, 23 gru 2016

Do góry
O tak, takie perełki czynią choinki wyjątkowymi, piękne
Moja bajka 13:30, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Przeglądam dekoracje i najbardziej urzekło mnie drzewko z bombkami na dworze, na pewno skopiuję w przyszłym roku, cudnie to wygląda Stroik z jabłuszkiem też super.

Dzięki Luki, ale do Twoich dekoracji to mi jak stąd do księżyca. Ten stroik z jabłkiem też lubię,uroczy w swojej prostocie .
Pszczelarnia 13:11, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ewo tworzysz przepiękny klimat ten ogrodowy jak i ten świąteczny

Dokładnie to samo chciałam napisać, a wizytówka urocza. Ściskam

Ogródek Iwony II 12:31, 23 gru 2016

Do góry
Iwonko myślałem, że napisałem, ale jednak nie. Szydełkowe bombeczki są przepiękne, a choinka bardzo ładnie się prezentuje.
Pięknych chwil z rodziną życzę z całego serducha
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies