Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:57, 05 sty 2017

Do góry
Dałem radę, wkleję zdjęcia jak dotrę do komputera
Macie wymagania z rurkami ale miedzi u mnie pod dostatkiem to i rurka miedziana się znalazła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:03, 05 sty 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Zrobię Ci jutro na kartce test tego miedzianego sprayu co ja mam. Bardzo sobie chwalę, ale na pewno nie jest to taki pełny połysk bo takiego nie da się sprayem osiągnąć
Gdybym zapomniał co zdarzyć się może proszę o przypomnienie

dziś jest jutro :
dasz radę?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:27, 05 sty 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Zrobię Ci jutro na kartce test tego miedzianego sprayu co ja mam. Bardzo sobie chwalę, ale na pewno nie jest to taki pełny połysk bo takiego nie da się sprayem osiągnąć

Ja też poszukuję ale póki co lipa...
Jakbyś miał kawałek miedzianej rurki dla porównania byłoby idealnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:32, 04 sty 2017

Do góry
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:54, 04 sty 2017

Do góry
Mówisz po śniegu ja po nocy mam odgarniania na 3 godziny
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 14:33, 01 sty 2017

Do góry
hej Luki no więc widywałam Cię tu i tam, i chyba Polinka mnie do Ciebie zwabiła piękne dekoracje, bardzo gustowne! Jestem pod ogromnym wrażeniem dlatego też bardzo jestem ciekawa ogrodu pozwiedzam z ogromną przyjemnością w ramach wolnego czasu pozdrawiam noworocznie

Ogród z pergolą 10:43, 31 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Nazwalam watek ogród z pergolą bo na wiosnę chciałabym aby powstała w ogrodzie altana do której z tarasu będzie prowadzić dłuuga pergola. Oczami wyobraźni widzę już białe firany powiewające w altanie i pergolę obrośniętą powojnikami, różami i bluszczem..ach

Aniu
przyszłam zobaczyć realizację tego pięknego marzenia
a tu zmiana planów

kasia_w napisał(a)
i jeszcze Luki wybacz plisss

naniosłam tam rysunek Lukiego i nic się nie zgadza...
a zwłaszcza pergola

ja chyba pasuję...

moje kostki wyglądają na małe...są 4 x kostkami z gry Ani, a jednocześnie zgadają się z kostkami Lukiego. Czegoś tutaj nie łapię
Luki jakie duże kostki plnowałeś?
Ania, a Ty 75x75 w grze, prawda?

nie szkoda Ci pierwotnych planów ? A może nie doczytałam...
przepraszam za swoje dywagacje
zajrzę za jakiś czas bliżej finału
pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:12, 27 gru 2016

Do góry
Asiu właśnie ta przyprawa piernikowa wszystko psuje ale za pierwszym razem warto spróbować jak smakuje oryginał, a następnym razem można modyfikować. Na pewno jeszcze go kiedyś będę piekł.

Kasiu przynajmniej na wigilię było pięknie, zawsze to lepsze niż nic
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:42, 27 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
W święta miałem detoks od komputera i wciągnęła mnie strasznie książka, trzeba też wrócić do ćwiczeń bo obżarstwo na pewno wpłynęło skutecznie na wagę

W wigilię pięknie prószył śnieg, ale w Boże Narodzenie wszystko popłynęło z deszczem w towarzystwie wiatru.
wigilia była magiczna. Jak na zamówienie przed sama kolacja wigilijna zaczęło piekniebproszyc grubymi płatkami.
Ale tak jak piszesz....nasrugi dzień czar prysl pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:40, 27 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Irenko gorąco zachęcam do czerwieni na święta

Asiu masa serowa jest boska, ale dla mnie spód sernika jest zbyt wyrazisty w smaku, innym bardzo smakowało to połączenie mnie niestety nie, ale co za problem zdjąć spód i zapychać się samym serniczkiem co trudne nie jest bo kawałek potrafi zapchać. Jak będę go robił następnym razem to wprowadzę zmiany w składnikach na spód

Alicjo tak trzymać

Marta dziękuję

Marzenko jakie zdjęcia czy ja znowu coś napisałem i zapomniałem

a dodawales piernikowa przyprawę.ja nigdy tego nie robię. Mogłam napisać....Wtedy spod jest tylko lekko Brownie i tak cieniutki że nie dominujący.ech szkoda
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:50, 27 gru 2016

Do góry
W święta miałem detoks od komputera i wciągnęła mnie strasznie książka, trzeba też wrócić do ćwiczeń bo obżarstwo na pewno wpłynęło skutecznie na wagę

W wigilię pięknie prószył śnieg, ale w Boże Narodzenie wszystko popłynęło z deszczem w towarzystwie wiatru.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:48, 27 gru 2016

Do góry
Irenko gorąco zachęcam do czerwieni na święta

Asiu masa serowa jest boska, ale dla mnie spód sernika jest zbyt wyrazisty w smaku, innym bardzo smakowało to połączenie mnie niestety nie, ale co za problem zdjąć spód i zapychać się samym serniczkiem co trudne nie jest bo kawałek potrafi zapchać. Jak będę go robił następnym razem to wprowadzę zmiany w składnikach na spód

Alicjo tak trzymać

Marta dziękuję

Marzenko jakie zdjęcia czy ja znowu coś napisałem i zapomniałem

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:44, 27 gru 2016

Do góry
Wojtku długo kombinowałem jak zrobić płyty nie płacąc majątku, a wtedy nie było masy instrukcji, ale udało się

Piotrku dziękuję bardzo

Gosiu uwierz, że moje 7 kątów dawno takiego porządki nie widziało

Poli nie wiesz jak mnie to cieszy, że tyle osób czerwień na święta znów zaczyna czuć, jakoś ostatnio coraz mniej jej w dekoracjach świątecznych, a dla mnie to taki sztandarowy świąteczny kolor

Ewo szarańcza bardzo mnie wyeksploatowała w tym roku Szopkę mimo, że bardzo ją lubię to chcę ją przebudować, ale od 4 lat mi to nie wychodzi

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:50, 26 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No to jeszcze obiecany udekorowany pokój, w tym roku o dwa wianki mniej, ale już mi się nie chciało.

Luki, jestem pod wrażeniem dekoracji. Idealnie wszystko dobrane i ta czerwień to taka kropka nad i. Rewelacyjny klimat świąt i to wszystko z rąk mężczyzny...
Od dawna powtarzam, że mamy niezwykłych chłopaków na O.!!!

Ogród Cioci cz. 3 22:05, 25 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Pięknie Gosiu, u mnie też śnieg jeszcze jest troszkę zdeptany, ale jest biało.
Wesołych świąt

Wczoraj wieczorem zaczął padać śnieg. Do mamy szliśmy w cudownej scenerii wigilijnej po skrzypiącym bielutkim śniegu. Niestety po północy śnieg zmienił się w deszcz i dzisiaj już szaro i deszczowo. Wigilia jednak nastrój zrobiła
Ogród Cioci cz. 3 12:13, 24 gru 2016

Do góry
Pięknie Gosiu, u mnie też śnieg jeszcze jest troszkę zdeptany, ale jest biało.
Wesołych świąt
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:10, 24 gru 2016

Do góry
Magda też lubię tą ścianę w ogóle nie widać na niej upływu czas czego nie można powiedzieć o innych ścianach
Do czerwieni na święta zachęcam bardzo bardzo

Nikita siędzę z ogromnym uśmiechem dziękuję bardzo.

Sernik się piecze, mak zmielony, prezenty spakowane, rybki przygotowane, w sumie to na wigilię pozostał tylko barszczyk do ugotowania. W tym roku udało się wszystko zrobić bez pośpiechu Teraz wypada odłączyć się od internetu.
Jeszcze raz wszystkim życzę Wesołych świąt!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:34, 24 gru 2016

Do góry
Marzenko, ale zdjęcie choinki nam zrób, pokażesz w wolnej chwiluni Wszystkiego dobrego
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:08, 24 gru 2016

Do góry
O ja cie Luki...po prostu SUPER !!! I oświetlenie na zewnątrz i szopka z dzieciństwa i wystój mieszkania...rewelacja.
Już zazdroszcze twojej przyszłej żonie...taki facet do SKARB ! (czytaj: żebym to ja młodsza była)

Wspaniałych świąt otulonych
śniegiem i ciepłem rodzinnym

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies