A JEDNAK ŻÓŁTE ? pamietasz mówiłam że najbardziej tam by pasowaly kontrastowe żurawki w kolorze żółtym, Hania proponowała coś w kolorze berberysów żeby grało z całością
Danusiu czarodziejko.. mojemu M spodobały się brzozy. Mam spytać: "jakiej są wysokości, ile kosztują i gdzie kupiłaś to pojedzie z przyczepą i przywiezie"
Martuś ja ich nie widziałam pytałam tylko w szkółce w której kupuję. Facet powiedział że takie cisy są drogie i czy wogóle wiem ile kosztują... mówię że się orientuję a on że cis w donicy to koszt około 100zł powiedziałam ok to biorę
u mnie w szkółce powiedział że takie 1,5 metrowe cisy będą kosztowaly około 100zł
Ana nie osłabiaj to chyba takie wykopywane z gołym korzeniem ???Przecież u mnie 250 zł w donicy z takimi żółtymi ,młodymi przyrostami może metr miała jak dobrze poszło ... A inny 360 zł wyższy inna odmiana Ona w donicy
u mnie w szkółce powiedział że takie 1,5 metrowe cisy będą kosztowaly około 100zł
Ana nie osłabiaj to chyba takie wykopywane z gołym korzeniem ???Przecież u mnie 250 zł w donicy z takimi żółtymi ,młodymi przyrostami może metr miała jak dobrze poszło ... A inny 360 zł wyższy inna odmiana Ona w donicy
z miłą chęcią ale nie wiemczy się wyrobię, Prześlij mi na priwa telefon, jak załatwie targi i będzięwzględna godzina to zadzwonie i spytam czy będziesz