Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Moja bajka 12:29, 23 gru 2016

Do góry
Przeglądam dekoracje i najbardziej urzekło mnie drzewko z bombkami na dworze, na pewno skopiuję w przyszłym roku, cudnie to wygląda Stroik z jabłuszkiem też super.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:27, 23 gru 2016

Do góry
Reniu strasznie podoba mi się ta elegancja na wejściu i te lampiony są genialne
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:25, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No to jeszcze obiecany udekorowany pokój, w tym roku o dwa wianki mniej, ale już mi się nie chciało.

Super jest...a tę scianę betonową uwielbiam.
Mam namiastkę na klatce schodowej...ale w pokoju też sobie machnę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:24, 23 gru 2016

Do góry
Marzenko cieszę się, że wyszło tak jak chciałem w detalu z przepychem, a ogólnie nie naćkane Do czerwieni zachęcam, jakoś mnie najbardziej kojarzy się z ciepłem rodzinnych świąt

Kamilo dziękuję bardzo Pokój już 4 latka ma, a na papierze 6, czeka mnie odświeżenie w przyszłym roku o ile będę jeszcze tutaj mieszkał

Magda na rachunku na pewno będzie moc
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:24, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Z wszystkim się nie wyrobiłem, ale części porobiłem zdjęcia. Teraz muszę ogarnąć burdello w pokoju i ulokować wszystko na swoim miejscu. Postanowienie na przyszły rok to zrobienie tego co najmniej tydzień szybciej

Od grizłoldowa zacznę

Jest moc!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:21, 23 gru 2016

Do góry
Kasiu dziękuję bardzo

Sebek nie wiem co Ci tam po głowie chodzi, ale jak już jakieś kajdanki masz oj nie wiem nie wiem Czerwone lampki świetny klimacik dają

Olu dokładnie to wiszą dzwoneczki dziękuję.

Edytko bardzo mi miło, ja to po prostu lubię brakuje mi jedynie czegoś na drzwiach, chociaż dzwoneczki też są delikatną dekoracją

Justynko u mnie czerwony na święta obowiązkowy, do tego to ulubiony kolor młodego, więc tak dodatkowo człowiek się cieszy jak dzieciak ma radochę

Danusiu dziękuje bardzo, również wszystkiego dobrego życzę
Tu ma być ogród :) 12:18, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Edytko przepięknie jak dla mnie dekoracje numer 1. Choinka pięknie się prezentejuje jak i reszta detali

Ojej bardzo mi miło to czytać, taka pochwała i to od Ciebie, buziaki
Pszczelarnia 12:15, 23 gru 2016

Do góry
Ewo tworzysz przepiękny klimat ten ogrodowy jak i ten świąteczny
Tu ma być ogród :) 12:13, 23 gru 2016

Do góry
Edytko przepięknie jak dla mnie dekoracje numer 1. Choinka pięknie się prezentejuje jak i reszta detali
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 06:18, 23 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
I tegoroczny przypadek, który powstał z walających się resztek słupów z zadaszenia. Zrobiłem jeden dla siebie i oczywiście rzuciła się szarańcza, doszły mi dwa dla siostry i dwa do domu

Pięknie, zazdroszczę talentu i gustu. Spokojnych świąt, w miłej rodzinnej atmosferze życzę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:40, 22 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)

suuuper i nawet na klamce wiszą bombeczki
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:01, 22 gru 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Sylwuś fajnie wyglądają i wcale nie małe . Uważaj na siebie, kuruj się. Chłopcy są w dechę .

Skusiłam się na nie bo od razu je widać, a zimą mi tam na górze brakuje zielonego jeszcze. Wymyśliłam też, że między drzewami pod siatką dosadzę krzewów różnych mn. tawuły wczesną i grefsheim, forsycję, derenia, krzewuszkę
zyskam kolor wiosną i wypełnię między nimi luki
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:43, 22 gru 2016

Do góry
Jeszcze pokazywana kiedyś szopka.
Troszkę niedoskonała, nieproporcjonalna, bardzo tradycyjna ale zrobiona 15 lat temu. Mam do niej ogromny sentyment bo robiłem sam stelaż przez 3 tygodnie jako smarkacz, a jak sobie przypomnę jak kleiłem korę udającą dachówkę na dachu to wciąż pojawia się uśmiech na twarzy... gorącego kleju to nie było wtedy. Od tego czasu co roku wita gości wchodzących do domu

W tym miejscu chce wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne,
by te święta były spędzone w gronie najbliższych,
pozwoliły nam się zatrzymać w tym codziennym biegu i docenić to co mamy.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:32, 22 gru 2016

Do góry
I klimacik
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:30, 22 gru 2016

Do góry
No to jeszcze obiecany udekorowany pokój, w tym roku o dwa wianki mniej, ale już mi się nie chciało.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:24, 22 gru 2016

Do góry
Kasiu dziękuję bardzo to mi nasłodziłaś.

Haniu dziękuję bardzo Na niektórych kulach są pojedyncze komplety, ale też na dwa przypada jeden komplet, a lampki przechodzą po ziemi w niewidocznych miejscach co nie zmienia faktu, że na same buksy poszło 600 lampek.

Iwonko ja tam w konkursach udziału nie biorę. Lubie nowoczesne ozdoby, ale tylko na zdjęciach u siebie lubię tak tradycyjnie z przepychem i błyskiem, design na święta to dla mnie pomyłka, ale to tylko moje zdanie
Choinki powstały z mojej głupoty bo i tak ja nie miałem za nie płacić ale dla mnie to i tak było za drogo, a same choineczki wyszły mnie 10zł mają dokładnie 72,5cm wysokości

Agato w tym roku już kończe z ozdobami wszystkie pierdółki wyniosłem w kartonach i nastał w końcu porządek.
Lampki między kompletami zabezpieczam na połączeniu kawałkiem taśmy izolacyjnej, a na przedłużacze nakładam folie i przygniatam kamieniem tylko nie za szczelnie by to w środku nie parowało, w sumie to nigdy nic z lampkami się nie działo, a nie zawsze na to zwracałem uwagę.

Reniu zaraz będą ozdoby w moim pokoju już rozmieszczone, ale klimacik na podwórku też lubię

Asiu mnie to bardziej zastanawia po co Ci taka duża krowa chociaż świnkę na ścianie już widziałem u kogoś w kuchni, opisana była gdzie jakie mięsko jest

Olu dziękuję bardzo

Gosiu ty wiesz, że na święta wyłącza mi się uwielbienie minimalizmu we wnętrzach dziękuję.

Łukasz dziękuję bardzo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:07, 22 gru 2016

Do góry
Piękniasto Luki. Wesołych Świąt
Biało różowy ogród za płotem. 15:35, 22 gru 2016

Do góry
Mirka miło mi, że chiało się czytać Nie wiem kiedy powstanie konstrukcja zacieniająca chociaż mam już jakąś koncepcje na całą architekturę zadaszenia wejścia do domu, tarasu i altane. Musi to być w końcu spójne

Gosiu niestety nie będzie ja już takiej dużej nie mam, stare źródło szwagra z Danii na gałęzie i choinki jodłowe wygasło, a w okolicy znalazłem tylko za bagatela 700zł 450cm. W tym roku jest stara sztuczna, w przyszłym roku prawdopodobnie stanie również sztuczna, ale już 4-4,5 metrowa, a wysokie jodły powrócą jak urosną bo będziemy na działce sadzić wiosną
Typografia ogrodu 13:48, 22 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja tam serniki pod każdą postacią lubię Oczywiście wielkość wziąłem pod uwagę, półtorej porcji produktów przygotowana
na tej stronce jest gdzieś nawet przelicznik ilości.ale myślę że zty akurat z liczeniem poradzisz sobie znakomicie
Moja codzienność - ogród Oli 11:13, 22 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No Ola świetne dekoracje, musnięcie igłami sosenki perfekcyjne, a wianek z modrzewia zachwyca, a po wyjęciu gwiazdki może być całoroczny ale wybacz sympatii do choinki nie mam, całkiem nie moja bajka ale podziwiam za odwagę.

Wianek na pewno powisi dłużej też mi się podoba a jego wykonanie zajęło dosłownie 15 minut
Choinka hmmm jest inna to fakt ale czasem zmiana jest potrzebna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies