No jakoś ogarniam Siadłem do kompa, odpaliłem srylion zakładek i... czytałem szybko
Profesora raczej nie zrobię, ale znając siebie na magisterce nie skończę. Chce być konkurencyjny na rynku pracy
Prezent mam taki, ze niektórzy z kapci wyskakują jak się dowiadują Ale na forum w życiu tego tematu nie poruszę
No takie sobie Gadałam z eMem i radzi mi w tym roku odpuścić rozmnażanie ich i poczekać aż wiosną puszczą nowe przyrosty. Będą giętkie i łatwiej będzie je przygiąć do ziemi. Zamierzony efekt przedłuży się o rok Nie wiem czy aż tak cierpliwa jestem.
W sierpniu pojadę do Szmitów i zobaczę jakie oni będą mieli sadzonki tych Strong i w jakiej cenie. Może się wkurzę i kupię wszystkie 5 od razu
Ewcia - one służą jako ścieżka wiodąca z jednego końca ogrodu na drugi Chyba jeszcze raz je jednak wydobędę spod trawy i wtedy zdecyduję czy je zostawiam czy nie
Sebek przyjechały te moje Abetwo
Okazało się że Abetwo i Strong Anabelle to to samo. Żebyś widział moje zdziwienie jak zobaczyłam etykietę.
Teraz mi się śmiać chce ale w pierwszej chwili to złapałam telefon i chciała ich opier...papier że mnie oszukali.
Dobra jestem, nie?