Kurcze czyli lustro nie zawsze spełnia zadanie powielania pięknaale to zdjęcie podnosi mnie na duchu u mnie obs...ny już mostek i szałas, a czasem brama i krzesła......wcale nie stoją pod drzewami bo tych mam tylko w przydomowym więcej , a na dużym ogrodzie wszystko malutkie więc po prostu ptactwo nocuje na moich meblach i bramie.....w większości chyba to bażanty....czyli plamy o wiele większe.
Co umyję na rano to samo
Podobnie wyglada mój biały żwirek obok lustra - kosica jest uparta, ciąż daje czadu a fajda przy tym korzeń i żwirek na zdecydowanie ciemniejszy niż u Ciebie kolor
Dzięki. Właśnie się zastanawiam nad kolorem, bo musimy skuć ochydny beton i położyć kostkę. Przed wejściem mam już jasną i strasznie wygląda. Mus kupić karcher
Chciałabym zrobić tu "coś". Od strony drogi wewnętrznej -wschód- posadziłam szpaler cisów - tam chodzi brama przesuwna. Płot betonowy -północ-jest sąsiada - zaczęłam go malować, ponieważ częściowo był pomalowany na nieciekawy kolor. Od tej właśnie strony ok. metr od niego idzie rura gazowa i jest niewielki - jakieś 30 cm - spadek terenu w moją stronę. W planach był tam wcześniej dodatkowy podjazd na samochód, ale okazało się, że niepotrzebny. Co tam zrobić? Może w części kącik różany?
Acha, tu gdzie kostka i kamienie też jest nasyp, wjazd do garażu jest wyżej. A bałagan jeszcze budowlany.
Te roślinki, które widać to "przechowalnik"., do przesadzania.
Płyty są 40x40 , mniej sie brudzi ciemna , dlatego całe wejscie rozbieramy i będzie tylko w graficie. Przy moim sadzeniu teraz , przesadzaniu kostka jest w strasznym stanie, po skonczeniu robót trza karcherem wyczyścić.
Nawet Anulka nie wiesz jaką mi przyjemność sprawiłaś tym postem, no ale powiem tak, zdjęcie przekłamuje, w rzeczywistości zwir jest jaśniejszy , zdjęcie robiłam po podlaniu bukszpanów,
Co ty Ania, nie żałuj kostki, przynajmniej nic Ci sie z nią nie będzie robić,
Tak sie składa , ze to wejscie jest do domu i kostka powoli będzie rozbierana, wiec trochę juz tam rozgardiasz by zdjęcie robić, ale jak ją poprawimy zaraz cyknę.Wejscie jest koloru szaro grafitowego, i wyrzucam płyty szarą a zostają tylko grafitowe.
Nie mam hakuro i nie wiem jak się sprawuje ale jeśli Ci się podoba to czemu nie? Ja wsadziłabym dwie tak jak zaznaczyłaś kółeczka, byłoby symetrycznie kostka wyszła super
coś w ten deseń tylko nie myslałam o calych kompozycjach tylko gatunkach
albo naprzykąłd bedzie kwadrat trawiasty a za kwile taki z bylinami i potem kostka bukszpan
jak na inspirce pare stron wczesniej
Piękne ręce. Ja po walce z różami moich nie pokażę. A rękawice miałam ... Do pracy było mi wstyd iść. Chciałam je w domu zostawić, tylko wypiąć się nie dało