Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

kasja83 21:12, 07 kwi 2016

Efffa napisał(a)

Ty pewnie duzoe grabki kupisz?ja mam fastigiata , ty fountains, też je chcę, ale już kupię większeo rozmiaru, ja sobie za małe kupiłam,
Kasia ciągle wracam do Twoich projektów, napatrzeć sie nie mogę,takie w moim stylu.

Finalnie wzięłam fastignatę - ciężko w okolicy dorwać się do tych drugich-a graby do baza prawej strony podjazdu.
I dzięki za miłe słowo
Marta 21:43, 07 kwi 2016

Efffa napisał(a)

Płyty są 40x40 , mniej sie brudzi ciemna , dlatego całe wejscie rozbieramy i będzie tylko w graficie. Przy moim sadzeniu teraz , przesadzaniu kostka jest w strasznym stanie, po skonczeniu robót trza karcherem wyczyścić.

Dzięki. Właśnie się zastanawiam nad kolorem, bo musimy skuć ochydny beton i położyć kostkę. Przed wejściem mam już jasną i strasznie wygląda. Mus kupić karcher
magdaw 21:48, 07 kwi 2016

A u mnie antracytowa strasznie się brudzi mam granit na chodniku i antracyt na podjeździe i codziennie musiła bym to myć zamiatanie nic nie daje
Marta 22:08, 07 kwi 2016

magdaw napisał(a)
A u mnie antracytowa strasznie się brudzi mam granit na chodniku i antracyt na podjeździe i codziennie musiła bym to myć zamiatanie nic nie daje

Według Ciebie lepsza jest jasna? Jeszcze mam dużo czasu do namysłu...
lojalna_ 10:20, 10 kwi 2016

Wreszcie jak fajnie obejrzec Twoje zdrowe nasadzenia. Buksiki zielonoitkie , rh juz spore masz a jakie to ? Ja jeszcze nie kupiłam . Grabów u Ciebie hoho jak liscie beda to sie pokażą pieknie.

Swietna kostka i ten kolor bardzo lubie tskie ciemności

Cebulowe jakies bedziesz miała?
jolanka 22:18, 10 kwi 2016

Jakoś nie mogę przekonać się do grabów. Nie wiem dlaczego. A buksiki fajne. Będę jeszcze dosadzać u siebie - mam fajna metę na dobre okazy
polinka 12:12, 14 kwi 2016

Efffa napisał(a)

Z tych zdjęć gdzie bukszpany będzie żywopłot bukszpanowy, bukszpany jeszcze nie przycięte, jest to miejsce przy wejsciu do domu wzdłuz garażu.

Świetne buksy
wodzyn 19:17, 15 kwi 2016

Śliczne buksy
Pytałaś u Edyty o miskanty. U mnie już się obudziłem ml tydzień temu. Reszta śpi, ale nie wiem czy udało im się przetrwać zimę.
Pozdrowienia zostawiam.
Pluszakowa 22:12, 16 kwi 2016

Pewnie dziś cały dzień upłynął ci na pracach terenowych daj znać co tam u ciebie słychać
lindsay80 23:05, 16 kwi 2016

hop, hop... wyżyłaś się dziś ogrodowo?
Ładny dzień miałyśmy do roboty