Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Betka78 07:39, 08 kwi 2016

matko!!!!!!!!!!!!!!!! jaki ogród , zbieram szczękę z podłogi. Nie przekopałam się przez wszystkie strony, ale to co zobaczyłam na pierwszej wystarczająco dało mi kopa w d... zeby sie zabrac za moj bałagan. To co mnie urzeka najbardziej a czego u mnie brak to tak zaplanowane rabaty ze ziemi gołej nie widać. Kilka worków kory już czeka, trzeba dokupić żwirek i zacznę działać
Gardenarium 07:42, 08 kwi 2016

magdaw napisał(a)
no ja w gospodarczym żeby się ukorzenily bo juz zimno było a cebulę od tych tam w baner ze u góry ty tez kupowalas wiec chyba kwestia terminu jednak...

Może być, cebule były doskonałe W głowę zachodzę, przecież się ukorzeniły skoro w budynku były.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:47, 08 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Mój trawnik w tę sobotę będzie trzeci raz koszony

Mój będzie drugi raz koszony, przegrywam zatem w ilości koszeń ale przegonię w sezonie, będę kosić co dwa dni

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:48, 08 kwi 2016

frezja napisał(a)

Ten berberys coś mi wpada w oko jeszcze nie spotkałam szczepionego..grujecznik bardzo interesujący.

On nie jest szczepiony, on jest wyprowadzony na drzewko.

Instagram Ogrodowiska
frezja 08:34, 08 kwi 2016

Gardenarium napisał(a)

On nie jest szczepiony, on jest wyprowadzony na drzewko.

Też bym taki chciała...sama muszę prowadzić ?? to nie doczekam

Idę do Ciebie szukać dalej kto szuka..
sylwia_slomc... 08:59, 08 kwi 2016

Gardenarium napisał(a)
Tak wygląda suchy bukszpan, nie ma się co łudzić, że odbije

Nie strasz nawet bo po zimie , a w zasadzie mokrym przedwiośniu tak wygląda większość mojego maleńkiego żywopłotku wczoraj przycięłam i dałam nawóz dolistny)modlę się by wyżył
sylwia_slomc... 09:06, 08 kwi 2016

Gardenarium napisał(a)
A tak teraz wygląda moja kostka pod lustrem, spowodowane jest tym, że szpaki robią w bluszczu gniazdo. Wydziobują tojeść z błota i s..ją za przeproszeniem, co z widokiem w lustrze daje podwójny efekt wizualny

Kurcze czyli lustro nie zawsze spełnia zadanie powielania pięknaale to zdjęcie podnosi mnie na duchu u mnie obs...ny już mostek i szałas, a czasem brama i krzesła......wcale nie stoją pod drzewami bo tych mam tylko w przydomowym więcej , a na dużym ogrodzie wszystko malutkie więc po prostu ptactwo nocuje na moich meblach i bramie.....w większości chyba to bażanty....czyli plamy o wiele większe.
Co umyję na rano to samo
pawel_snopek 09:07, 08 kwi 2016

100% jest martwy, przykro mi
kasia 11:56, 08 kwi 2016

Gardenarium napisał(a)
Takie tam prymulki, trzy

Kocham taki kolor w ogrodzie, masz tak pięknie, ze zapiera mi dech w piersiach, ciemierniki mistrzostwo świata !
kasia 12:03, 08 kwi 2016

Jak chce zadać pytanie o trawnik to, który wątek mam wybrać ? Dokładnie o kosiarkę tyle wątków tematycznych trawnikowych ze sie pogubiłam ;(