Nie chcę Cię urazić Sylwio, ale popieram Anię. Mnie ten żwirek również nie pasuje. Może gdyby miał nieco inny kolor...
Alle... decyzja należy do Ciebie Tobie ma się podobać.
Sylwia zastąpiłabym ten żwirek jakąś roślinką kontrastową do tej żurawki, chociażby paskiem trzmieliny inną żurawką. Nie wiem ale jakoś ten żwirek tam zgrzyta, może gdybyś dała ekobord wówczas byłaby równa linia, bez jest taka 'rozmyta' i wyglada jakby ktoś przeszedł i mu się żwirku trochę wysypało,a to nie pasuje do Twoich perfekcyjnych rabatek...
Sylwia zastąpiłabym ten żwirek jakąś roślinką kontrastową do tej żurawki, chociażby paskiem trzmieliny inną żurawką. Nie wiem ale jakoś ten żwirek tam zgrzyta, może gdybyś dała ekobord wówczas byłaby równa linia, bez jest taka 'rozmyta' i wyglada jakby ktoś przeszedł i mu się żwirku trochę wysypało,a to nie pasuje do Twoich perfekcyjnych rabatek...
Grapaka, Joanko, An_tre, Haniu, Niage, Betko, Małgosiu, Haniu, Kasiu, Aniu, Martek, Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i kolorowe kwiatki . Wszystkie dobre słowa mobilizujądo działania
Dziękuję Aniu, a chłopaki wszystkie moje i tu właśnie znowu objawia się moja 'inność' w świecie gdzie większość ma jedno max dwoje dzieci ja mam CZWORO
oj tak zgadzam się z Anio oglada się rewelacyjnie taką opowieść. Pięknie tam będzie Będę czekała jutro na foteczki. A teraz zmykam bo jutro nie wstanę i dzieci do szkół nie porozwożę ;D
w jakiej odległości są te hortensje od świerków i miskantów?
W żadnej odległości prawie na nich są. jakieś 0,5 m dwie razem w jednym dołku posadzone.
A to mi ulżyło bo myślalam że u siebie mam za blisko, a jak bylam dzisiaj w tej szkółce co to była otwarta ale nikogo nie było i widziałam hortensje takie śliczne z seledynkowymi kwiatostanami to się zastanawialam czy nie dokupić i nie dosadzić ze trzech wzdłuż thujek i połączyć z trawą...