Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

BEATA_S 09:10, 29 wrz 2011

Syla napisał(a)

Sylwia zastąpiłabym ten żwirek jakąś roślinką kontrastową do tej żurawki, chociażby paskiem trzmieliny inną żurawką. Nie wiem ale jakoś ten żwirek tam zgrzyta, może gdybyś dała ekobord wówczas byłaby równa linia, bez jest taka 'rozmyta' i wyglada jakby ktoś przeszedł i mu się żwirku trochę wysypało,a to nie pasuje do Twoich perfekcyjnych rabatek...

Zapewniam Cię , że linia jest równa ....

Nie chcę Cię urazić Sylwio, ale popieram Anię. Mnie ten żwirek również nie pasuje. Może gdyby miał nieco inny kolor...
Alle... decyzja należy do Ciebie Tobie ma się podobać.
ana_art 09:10, 29 wrz 2011

Sylwia nie wątpię że linia jest równa, piszę to co widać na zdjęciu... i nie dlatego by zrobić Ci przykrość...
sylllwia 09:15, 29 wrz 2011

Syla napisał(a)

Gdzie planujesz dać ten oto kamień?
Syla 09:16, 29 wrz 2011

Mnie również do końca to nie leży dlatego napisałam , że eksperymentuję ..... Brałam pod uwagę również inny kolor ...... może ten co mam na ogrodzeniu ???? jak myślicie ??? Beata i Ania ???
A ja nie odbieram tego jako przykrość ... no co Wy

ściągam biały żwirek z rabaty z bonsaiem i tak go koniecznie chcę gdzieś upchać .... rany jak ja nie lubię się z niczym rozstawać .....tragedia ....
ell 09:18, 29 wrz 2011

Syla mam nadzieję, że weźmiesz kogoś do dźwigania tego głazu, bo znając Ciebie to nigdy nic nie wiadomo
Syla 09:18, 29 wrz 2011

sylllwia napisał(a)

Gdzie planujesz dać ten oto kamień?

Przy bonsaiu dlatego pozbywam się białego koloru z tej rabaty ......

Syla 09:20, 29 wrz 2011

ell napisał(a)
Syla mam nadzieję, że weźmiesz kogoś do dźwigania tego głazu, bo znając Ciebie to nigdy nic nie wiadomo

hehehehe ..... jeszcze się nie przymierzałam .....
BEATA_S 09:21, 29 wrz 2011

Syla napisał(a)
Mnie również do końca to nie leży dlatego napisałam , że eksperymentuję ..... Brałam pod uwagę również inny kolor ...... może ten co mam na ogrodzeniu ???? jak myślicie ??? Beata i Ania ???

ściągam biały żwirek z rabaty z bonsaiem i tak go koniecznie chcę gdzieś upchać .... rany jak ja nie lubię się z niczym rozstawać .....tragedia ....

Ja myślę, że może być żwirek ale nie aż taki kontrastowy. Spróbuj z tym w kolorze ogrodzenia, albo tak jak sugerowała Ania, dodaj kilka jaśniejszych roślin.
A powiedz mi na czym będziesz tachać ten kamień. Pytam, bo mnie niebawem czeka podobna akcja
Danusia kiedyś pisała o metalowych rurkach i blacie , a jakie Ty wybrałaś rozwiązanie?
anna_lastowska 09:24, 29 wrz 2011

U mnie Sylwia sama chciała podobny głazior przenosić - tak że kto wie

A na poważnie - ja do "trochę" większych zamawiałam dźwig - no ale ich było 7
Syla 09:30, 29 wrz 2011

BEATA_S napisał(a)

Ja myślę, że może być żwirek ale nie aż taki kontrastowy. Spróbuj z tym w kolorze ogrodzenia, albo tak jak sugerowała Ania, dodaj kilka jaśniejszych roślin.
A powiedz mi na czym będziesz tachać ten kamień. Pytam, bo mnie niebawem czeka podobna akcja
Danusia kiedyś pisała o metalowych rurkach i blacie , a jakie Ty wybrałaś rozwiązanie?

Dodatkowe roślinki napewno nie .... za duży tłok .... zobaczymy za rok pomyślę przez zimę .....
Popatrz na ten kolorek ....

A ja będę tachać żwirek na taczce .... a jak będzie za ciężkie to będę ręcoma przesypywać ..... Jakoś muszę ....