Ciekawa jestem jak sie dalej rozwinie. Moja tegoroczna na tym etapie byla b podobna, a ponzniej zupelnie niepodobna do siebie z zeszlej wiosny i jesieni
A tutaj sie przyznam,ze zwatpilam po tym paczku, moje sa mocno rozowe, u mnie Franka dostala ksywe Janeczka Ale kolorystycznie ten Twoj nie taki jak powinien paczek ma fantastyczne kolory!
Acropolis tez swietny, z jakimi kolorami go zgrywasz?
Teraz właśnie wiem, Ty mnie podstępem namówiłaś a nie wierzyłam, że to taki potwór na ścianie będzie. Tu zupełnie inne proporcje się zrobiły. Gdzie ją teraz przenieść? Na balkon?
Chcialabym, ale z tutejszymi kotami to nigdy nic nie wiadomo, zwlaszcza z kocia arystrokracja Ale nie zapeszam.
Dzieki, widze, ze to raczej Jude we wlasnej osobie u mnie rosnie. Sle serio, zwatpilam, po tych opisach pokladajacych pod ciezarem austinek. Emma tez sie nie poklada, ale nie kwitnie, wiec nie wiadomo. Ciekawa jestem, czy braciszek ma wspolnego przodka z Jude.
Ogrody fajne, jestem pod wrazeniem wielkosci, zwlaszcza tych dwoch pierwszych, ale ten trzeci ma widok, ze ah!No i bzyki
PS. NIe kusi Cie powtorka z rozrywki, czyli kolejny Jude? Dla zapachu chociazby