hahaha tak właśnie powiedziałam mojemu synowi który zastanawial się czy ich te kamyki nie przygniotą powiedziałam że muszą wyjść bo innego wyjścia nie mają, a potem zaczełam wątpić
Gabi begonie od wiosny są cały czas te same dzisiaj nawetsąsiadka się nad nimi zachwycała.. żurawki natomiast w jednym miejscu(tym najszerszym) rosną naprzemiennie w dwóch rzędach ale tak czy inaczej rozrosły się
Kasiu śliczny ten biały papuzi Papuzie kolorowe będę miała na innej rabacie, te które posadziłam będą w różnych odmianach w białym kolorze między innymi liliokształtne, biało-zielone, madona, strzępiaste, pełne, i z różowym obrzeżem. Mam nadzieje że efekt będzie ładny
Aniu światła najazdowe w kostce prowadzą właśnie do furtki. U nas jest też na 220v . Mamy to już trzeci rok od samego początku jak tylko założyli kostkę, świeci się całą noc na czujnik zmierzchowy- żarówki ledowe barwy ciepłej - duży gwint.
Obudowa od lamp jest plastykowa ( izolator) i uszczelniona, zwróć uwagę na to czy są dobrze zrobione muszą się dobrze uszczelnić, żeby się tam woda nie dostawała. Przetrwały już ulewy i śnieżyce, samochód po nich jeździ. Jest ok.
godzinkę temu wróciłam do domu, pracowałam z przewami i nie zrobiłam wszystkiego co zaplanowałam ;( ale lapki mnie bolą od kręcenia dziurek do cebulek... posadziłam 200 krokusów, 100 szafirków i 60 tulipanów. Niestety przeliczyłam się i zabrakło mi 30 białych tulipanów więc tej rabaty nie dokończyłam, muszę dokupić...