Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Joanka 23:22, 23 wrz 2011

Ale klimatyczne fotki. Po prostu cudne!
GabiK 01:05, 24 wrz 2011

Nocą równie pięknie jak w dzień. Szkoda, że nasze wieczory nie takie ciepłe, żeby swobodnie spacerować i podziwiać.
Lena 07:16, 24 wrz 2011

Fajne klimaty
Zdjęcia jak i ogród cudowne
shrekol 07:26, 24 wrz 2011

Klimat w dzień i klimat w nocy rewelacja I te kępy kwitnących traw bajka jak dla mnie
ana_art 07:44, 24 wrz 2011

Kasiu fajny pomysł z tymi bańkami mydlanymi Światła w kostce prowadzą od furtki? Mam zrobione takie światła na podjeździe (tzn jest wszystko wyprowadzone tylko światełka nie zamontowane) powiedz jakie masz tam zasilanie i jak się sprawują? bo u mnie jest zrobione na 220, ale ostatnio brat stwierdził że trzeba przerobić na niższe napięcie żeby wrazie czego nikogo nie poraził prąd...
ana_art 11:26, 24 wrz 2011

Kasiu a jakie efektowne niskie trawki możesz polecić?
Kaisia 20:40, 24 wrz 2011

ana_art napisał(a)
Kasiu fajny pomysł z tymi bańkami mydlanymi Światła w kostce prowadzą od furtki? Mam zrobione takie światła na podjeździe (tzn jest wszystko wyprowadzone tylko światełka nie zamontowane) powiedz jakie masz tam zasilanie i jak się sprawują? bo u mnie jest zrobione na 220, ale ostatnio brat stwierdził że trzeba przerobić na niższe napięcie żeby wrazie czego nikogo nie poraził prąd...

Aniu światła najazdowe w kostce prowadzą właśnie do furtki. U nas jest też na 220v . Mamy to już trzeci rok od samego początku jak tylko założyli kostkę, świeci się całą noc na czujnik zmierzchowy- żarówki ledowe barwy ciepłej - duży gwint.
Obudowa od lamp jest plastykowa ( izolator) i uszczelniona, zwróć uwagę na to czy są dobrze zrobione muszą się dobrze uszczelnić, żeby się tam woda nie dostawała. Przetrwały już ulewy i śnieżyce, samochód po nich jeździ. Jest ok.
Kaisia 20:42, 24 wrz 2011

ana_art napisał(a)
Kasiu a jakie efektowne niskie trawki możesz polecić?

Aniu jakia wysokość trawki i na jakie stanowisko, czy mają być okrywowe, a może wolniej mają się rozrastać.
Ana 22:31, 24 wrz 2011

Kasiu, pięknie jest u ciebie....muszę jeszcze raz usiąśc i powoli przejrzeć stronę po stronie - bo mnoswo tu inspiracji już za Twoją sprawka planuje więcej traw i koniecznie karmnik u siebie
monteverde 23:48, 24 wrz 2011

piękne zdjęcia wieczorne