Violu, sikorki przylatują, jak śnieg przysypie. Inaczej szukają same
Widzieliście zastosowanie hydrożelu? U Małej Mi fajny wykład na ten temat był. Jak zabraknie pampersów w B, to się nie dziwcie. To będzie sprawka tych, co poczytali
Od kilku dni u nas pada śnieg. Dziś z okna zrobiłam kilka fotek. Nadal nie wychodzę, choć ciut lepiej się czuję.
Im człowiek starszy, tym gorzej walczy z wirusami. Najmłodszy w 3 dni zwalczył chorobę, a ja tydzień i końca nie widać.
Iwonko najgorsze jest to, że wszędzie rabaty są zaminowane cebulami więc część prac musi poczeka=ć do wczesnego lata jedynie borówki, bonsai i róża i różaneczniki mus przesadzić jak najwcześniej. Niestety tulipany są zagrożone
Mój kręgosłup musi mieć wsparcie, wiem ale skąd go wezmę nie wiem
Iwonko moja niepewność czy to co wymyśliłam zda egzamin jest wielka, ale myślę wg dekalogu ogrodnika, że jak coś zaczynasz to skończ a przecież już zaczęłam prawda ?
Kasiu, planami jestem przerażona Mam nadzieję, ze wiesz, z której strony to ugryźć. I zalatw sobie silnego pomocnika Szkoda twojego kręgosłupa. Trzymam kciuki za realizację planów. Podglądalam, ale chora nie miałam siły pisać nic mądrego
Dokładnie tak. Przy przy pięciu fotek w podpisie pojawia się, skąd pochodzi zdjęcie. Czyli jakby jest link do twojego ogrodu. Inni użytkownicy mogą tworzyć swoje tablice, na które przypinają fotki od innych. Twoje ze stron 61, 62 przypięlo kilka osob
To miłe