Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 15:42, 31 sty 2015

Sebek napisał(a)
Plany naprawdę ambitne Ja jeszcze nie mam głowy do planowania Ale jak będę mieć to znów pewnie pół ogrodu przekopię

Seba gdybym ja miała matmę na głowie też bym nie maiała głowy do czegokolwiek innego
Bezustannie trzymam za Ciebie kciuki
Iwk4 15:49, 31 sty 2015

makkasia napisał(a)

Iwonko moja niepewność czy to co wymyśliłam zda egzamin i osiągne zamierzony efekt, ale myślę wg katalogu, że jak coś zaczynasz to skończ a przecież już zaczęłam prawda ?

Kasiu, będzie dobrze i tego się trzymaj
makkasia 16:00, 31 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasiu, będzie dobrze i tego się trzymaj

też tak myślę
Tess 16:01, 31 sty 2015

Ale zmiany! Na razie się nic a nic nie łapię
Muszę na spokojnie rozkminić.
makkasia 16:08, 31 sty 2015

Tess napisał(a)
Ale zmiany! Na razie się nic a nic nie łapię
Muszę na spokojnie rozkminić.

Tesiu pytaj wszystko Ci wytłumaczę jak będziesz miała wątpliwości, bardzo liczę na Twoje uwagi
Bogdzia 16:19, 31 sty 2015

Kasiu plany masz bardzo ambitne , nie wiem czy nie za bardzo .Mnie sie u ciebie podoba i teraz i poza małymi zmianami nic bym nie robiła. O bonsaja bym się bała żeby się nie zmarnował bo jest duży. Przemyśl czy koniecznie musisz aż tyle zmieniac???Mnie sie wydaje że to przesada.
Agnieszka_B 16:25, 31 sty 2015

Kasiu , podziwiam plany i zapał. Będę kibicować i podglądać bo będzie co.
ewa004 16:29, 31 sty 2015

Ale masz szalenie ambitne plany .
Ale ja bym nie ruszała tego Bonsaja ,jest duży i bardzo ładny szkoda by było jak by się nie przyjął ,tym bardziej że on na tle tego muru tak ładnie wygląda .
Nie warto ryzykować
makkasia 16:55, 31 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
Kasiu plany masz bardzo ambitne , nie wiem czy nie za bardzo .Mnie sie u ciebie podoba i teraz i poza małymi zmianami nic bym nie robiła. O bonsaja bym się bała żeby się nie zmarnował bo jest duży. Przemyśl czy koniecznie musisz aż tyle zmieniac???Mnie sie wydaje że to przesada.

Bodziu dziękuję za to, że schładzasz moją głowę Bonsaj chcę przesadzić dlatego, że nie mogę znieść widoku róż szczególnie piennej razem z ciętym cyprysikiem to dwie różne bajki. Pociesza mnie jedynie fakt, że cyprys ma korzeń płytki i sercowaty to da się mi go ładnie wykopać bez większych korzeniowych strat. Ostateczną decyzję podejmę gdy dobiorę się do korzeni. Gdy okaże się, że roślina zbyt mocno ucierpi zostawię go. Inne zmiany nie powinny wpłynąć na kondycję roślin Jeszcze raz dziękuje i znowu wchodzę w etap czacha dymi
makkasia 16:56, 31 sty 2015

Agnieszka_B napisał(a)
Kasiu , podziwiam plany i zapał. Będę kibicować i podglądać bo będzie co.

O Agnieszko dawno Cibie nie było w Makowym, bardzo się ciesze, że wpadłaś, i dziekuję za wsparcie