for you
czy jakoś specjalnie ładne to zdjęcie ….nie wiem ...ale lubię ten kawałek skalniaka ,pomimo ,ze na zdjęciach ciężko mi go uchwycić
tu jeszcze jest pełno rudbekii ,tawułek ,jeżówki
Też bardzo lubię tę trawę, szybko startuje i buduje ładne kępy. Ślicznie faluje na wietrze. Będę mnożyć.
Wyszukałam na szybko tego bodziszka, o którym piszesz, ale zdjęcia są tak różne. Zajrzę do Ciebie na fotki. Czy on rośnie kępowo niezbyt wysoko? Wymieniłabym tego swojego rozklapciałego na jakąś zwartą odmianę.
Agata skalniaka już dość -na pewno trochę się końcówka zmieni ,bo wynika to ze zdjęcia płotu -ale jeszcze nie mam pomysłu co i jak to zrobić -myślę o wodzie
ten kawałek po ściągnięciu płotu pójdzie do przeróbki
Trochę fotek z ogródka. Pogoda dopisuje
Macierzanka daje popis. Ta kępa jest z trzech niewinnych doniczek. Trochę zlała sie z floksami.
Krzewyszka
Orliki
Ja lubię wyzwania, dlatego mam wszechstronne umiejętności. Fotografować lubię, i chętnie eksperymentuję. Za miłe słowa dziękuję. Byłam u Ciebie i widziałam śliczne oczko wodne.
Kamiś, o ile dobrze pamiętam to miałam chyba siedem sztuk tej jarzmianki. Wybujały w tym roku niesamowicie, trzeba będzie przenieść, na tę rabatę za wielkie.
Lubię ją za te liście, kwiaty nie zachwycają. Jedna z pierwszych kupionych roślin, niejedno już przeszła, ale trwa
Widziałam mnóstwo powiadomień od Ciebie, pewnie są fotki. Zrobię sobie ucztę przy porannej kawie.
Marudzę głównie dlatego, że to wszystko się wlecze i wlecze, ale jakieś progresy są
Zakwitło małe parzydło. Odmiana Guinea Fowl. Miałam sześć zadołowanych doniczek od trzech lat. Wreszcie doczekało swojej chwili posadzenia. I jak wyciągnęłam te doniczki, przeczytałam nazwę odmiany, sprawdziłam, że rośnie na 60cm to stwierdziłam, że za duże. Byłam przekonana, że mam malutkie parzydełko, miało iść na przód rabaty. Posadziłam trzy sztuki, dwie zabrałam do domu na balkon, jedną oddałam sąsiadce.