Irenko u mnie też coś kiepsko z tym czuciem świąt W pon. dokładam światełek w ogrodzie i będę polować na czerwone wstążki, może wtedy się uśmiechnę bo na razie to czuję ale pracę w weekend
Gabisia nadrobiłam wszystkie dekoracje i pomysł z jabłkami rewelacyjny Tyle się naczytałam o Waszym oświetleniu zewnętrznym, że zastanawiam się czy moich lampek już nie podłączyć?! Drzewka już ubrane ale jak co roku miałam plan czekać do wigilii na pierwsze rozświetlenie.
Pozdrawiam cieplutko
Szok! 10 dni mnie nie było Pokażę co w wolnych chwilach wymyślałam A, że tych wolnych chwil było mało to za dużo nie zrobiłam Pierwszy rok mam tak ubogi pod względem dekoracji świątecznych...
Łukasz jestem pod wrażeniem wianka i Twojej cierpliwości Uwielbiam chłopaków z taką artystyczną wrażliwością. W dzisiejszym świecie to prawdziwy wyjątek
Można pomalować na czerwono i jako ozdoba na zewnątrz U mnie stoją w wazonie wiklinowym, na gałązkach mam powieszone ususzone pomarańcze i kokardki z rafii albo sizalu.
Pozdrawiam cieplutko
Zachwycające te gracilimuski Na zawsze będziesz mi się z nimi kojarzyła Kilka dni temu znajomi zachwycali się moimi, pokiwałam tylko głową, odpaliłam kompa i mówię-proszę tu są gracki, którymi można się zachwycać Oczywiście pokazałam Twoje Ochom i achom nie było końca
Słoneczka życzę