gusiarz
20:47, 30 gru 2013
Moniczko dziękuję za miłe słowa... Tomcio jest uroczy sam w sobie
- to ulubieniec całej rodziny - nawet tej dalszej... Pani z tresury stwierdziła, że świetnie z psiakiem trafiliśmy - mimo, że to azylant nie wykazuje żadnych cech negatywnych - brak agresji, jest przyjacielski i bardzo delikatny w stosunku do dzieci i innych zwierząt. Zaprzyjaźnił się przecież z naszą kicią.
Mój synek mówił: "To jest musia dla Tomusia"
, a wykonanie muszki zajęło mi 10 minut.
Marzenko - jeśli zima będzie łagodna, to nawet ostnice przezimują, nie mówiąc o reszcie. Znalazłam na rabacie kilka posianych ostnic i przeniosłam do szklarni - zobaczymy w jakim stanie będą wiosną. Do szklarenki przeniosłam też przedszkole buksikowe - i kilkanaście sztuk ma już korzonki

- są wprawdzie mikro, ale od czego florovit wiosną. I udało mi się częściowo kanciki zrobić przy ścieżce, ale fotek brak niestety - może jutro uda się je zrobić.

Mój synek mówił: "To jest musia dla Tomusia"

Marzenko - jeśli zima będzie łagodna, to nawet ostnice przezimują, nie mówiąc o reszcie. Znalazłam na rabacie kilka posianych ostnic i przeniosłam do szklarni - zobaczymy w jakim stanie będą wiosną. Do szklarenki przeniosłam też przedszkole buksikowe - i kilkanaście sztuk ma już korzonki