Witaj, jestem u Ciebie pierwszy raz, zajrzałam na początek i już mnie ciekawi co pozmieniałaś w tym odziedziczonym ogrodzie
Robisz super ozdoby, te szare jaja w moim guście, z czego są te naklejone motywy roślinne?
Oj tak, u mnie słońce i 10 C - wyszłam na chwilę przyciąć wisterię i kilka grabów, które chce formować na kulki - niezbyt to mądre w moim stanie bo nadal antybiotyk biore, roboty na cały dzień ale musze się jeszcze powstrzymać.
Wow, super fotele - skąd je dorwałaś, to chyba jakieś kinowe?
Kulka biała aż rozczula, taka urocza - tych niespodzianek co pozostawia w domu nie zazdroszczę, ale wiosna za pasem to pewnie teraz szybko się nauczy czystości.
A u mnie błotko, miejscami na rabatach woda stoi, a cubulowe idą jak burza - w poniedziałek zrobiłam szybki obchód i poza krokusami i irysami nic nie było, a dziś już masa tulipanów widoczna i pierwsze krokusy kwitną.
To kwiatek z grupy tych co to rosną same i fajnie wygląda w przestronnych pomieszczeniach, w sam raz dla Ciebie.
Jak babcia mi powiedziała, że na jesieni wyrzuciła dwa takie olbrzymy to aż się za głowę złapałam i szybko pakowałam tego co się jeszcze szczęśliwie ostał
trochę na początku było ciężko ,ale teraz już nie
tu ciekawszy dalszy krajobraz przede wszystkim i mniejszy ,łatwiejszy do utrzymania w czystości dom ...
..no i nudy nie ma ,bo cały czas jest jeszcze co robić
Zdrowiejesz już mam nadzieję ? bo już wiosna przybywa