Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 19:53, 07 mar 2018

lindsay80 napisał(a)
Oj, ale Ty mialas dojarzaly ogrod juz wczesniej, powiedz ciezko bylo sie z nim zegnac i zaczynac wszystko od poczatku?

trochę na początku było ciężko ,ale teraz już nie
tu ciekawszy dalszy krajobraz przede wszystkim i mniejszy ,łatwiejszy do utrzymania w czystości dom ...
..no i nudy nie ma ,bo cały czas jest jeszcze co robić

Zdrowiejesz już mam nadzieję ? bo już wiosna przybywa
Kasiek 20:32, 07 mar 2018

Rob wode, koniecznie
Kasia_CS 21:05, 07 mar 2018

A propo pytan o rozstanie ze starym ogrodem-ostatnio o tym samym sobie myślałam-co.by było gdyby tak sprzedać mieszkanie z tym ogródkiem kiedyś-byłoby mi chyba cholernie ciężko (choc wymaga on jeszcze mnóstwo pracy, ale się przywiązałam).

Albo druga opcja-ktoś wynajmie od nas lokum i będę przychodzić jako ogrodnik, żeby nie zmarnował nikt tej włożonej pracy
Rejzi 07:24, 08 mar 2018

Madziu a gdzie te ciurkadelko chcesz postawic? Masz duzo miejsca w ogrodzie to moze lepsza byla by scianka. Kamien z woda moze sie zatracic, chyba ze na samym tarasie go postawisz albo jako dodatek do np. warzywnika lub przy ognisku. Ale to tylko moje zdanie
MirellaB 07:38, 08 mar 2018

Ładnie miałaś w ogrodzie, ale teraz będzie jeszcze ładniej
Zakończysz zmiany i będziemy podawać
DorKa 07:43, 09 mar 2018

Kasia_CS napisał(a)
A propo pytan o rozstanie ze starym ogrodem-ostatnio o tym samym sobie myślałam-co.by było gdyby tak sprzedać mieszkanie z tym ogródkiem kiedyś-byłoby mi chyba cholernie ciężko (choc wymaga on jeszcze mnóstwo pracy, ale się przywiązałam).

Albo druga opcja-ktoś wynajmie od nas lokum i będę przychodzić jako ogrodnik, żeby nie zmarnował nikt tej włożonej pracy

Wiesz Kasia, czytając to co piszesz uświadomiłąm sobie, że w razie koniezności sprzedaży domu to ogrodu byłoby mi żal , nie domu
kamila66 12:02, 09 mar 2018

Macham
Piękny ogród miałaś
Zimą nie próżnowałaś, tyle planów, wow będzie się działo. Fajny pomysł z ciuradełkiem. Ja planuje przy ognisku wykopać dołek, ułożyć kamienie i zalewać wodą aby ptaki miały co pić, przez rok nie trafiłam na żadne poidło które by do mnie pasowało.
Magleska 19:49, 09 mar 2018

Kasiek napisał(a)
Rob wode, koniecznie

postaram się
Magleska 19:51, 09 mar 2018

Kasia_CS napisał(a)

na początku jest cięzko,ale jak zmienia się na lepsze ,to przestaje być smutno .....
nie żałuję zmian
Magleska 19:56, 09 mar 2018

Rejzi napisał(a)
Madziu a gdzie te ciurkadelko chcesz postawic? Masz duzo miejsca w ogrodzie to moze lepsza byla by scianka. Kamien z woda moze sie zatracic, chyba ze na samym tarasie go postawisz albo jako dodatek do np. warzywnika lub przy ognisku. Ale to tylko moje zdanie

nie wiem jeszcze ,gdzie ten wodny element dać .....albo tak jak mi narysowała Ewa ,albo w brzózkach .....nie mam jeszcze konkretnego pomysłu .......
może jak zacznę więcej w ogrodzie czasu spędzać ,to sam mi pomysł przyjdzie do głowy

jeśli miałby być to kamień ,to pewnie tak jak mówisz -najlepiej by wyglądał blisko tarasu .....na spokojnie pomyślę ...dziękuję za głos