Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 15:37, 21 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
o dzięki Olka.sama lepiej bym nie znalazla.tyle tego naprodukowalam ale widać nie zapada w pamięć

oj ty grzesznico!!!!
w moją zapadło
wszystko na najwyższym poziomie! wianek i świecznik i najbardziej to ten wianek w rogów- jego to bym ci mogła podpieprzyć. a co!

ps. nie znałam tej aplikacji ale dzięki tobie juz ja mam dziś ściągnęłam

na pierwszym miejscu sa kolczyki - już pół roku sie wybeiram do jubuilera i jakoś dojść nei mogę.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:38, 21 gru 2016

Do góry
Piękny wianek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:23, 21 gru 2016
Do góry
taki wianek niby prosty ...a jaki ładny
Ogród Mirelli 11:56, 21 gru 2016

Do góry
Ania Powolutku dochodzę do zdrowia

Iwonka Pokazać choinkę hmmmmm raczej nie - wiesz, że u mnie Kubusiowa

Edyta Nic specjalnego z ozdób nie mam jedynie świeczki w szkłach z lampkami, mini gwiazdy betlejemskie, stroiki zrobiłam pierwszy raz, ale już sprezentowałam - fotek brak, na kominek również pierwszy raz wianek zrobiłam, ale nie pokazuję, bo daleki jest od trendów O, a na drzwiach wejściowych zawisł wianek kupny, w przedogródku lampki tylko na jednej tujce.
Czy wiankowanie mi się spodobało - raczej nie. Brak wprawy, dwa palce poparzone klejem, wielkie bąble, które teraz są brązowe hi hi
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:37, 21 gru 2016

Do góry
KAsiu Ładnie Ci ten wianek wyszedł taki równiutki z krótkich gałązek robiłaś? bo tak ładnie się układają w jedną stronę ... kurczę ja tak nie umiem podpowiedz proszę
W kamiennym kręgu od początku 11:28, 21 gru 2016

Do góry
Przepiękne dekoracje Szczególnie mi się podoba ten biały wianek z jodłą i małymi bombeczkami. Cudo po prostu Tobie również życzę Wesołych Świąt
Tu ma być ogród :) 10:55, 21 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Sweterkowy wianek milusi

do sweterkowych mam słabość, na giełdzie kwiatowej jest takie jedno stoisko, gdzie jest ich pełno i jak mi się uda to zawsze jakieś zdjęcie z ukrycia cyknę a potem się inspiruję
Zielonym od linijki - ogród Ivony 10:30, 21 gru 2016

Do góry
Och ten wianek z jemiołą jest przepiękny i ponadczasowy, wystrój na kominku też bardzo mi się podoba.
Ogród niby nowoczesny ale... 10:22, 21 gru 2016

Do góry
problem pistoletowy zażegnany ?
Pokaż wianek!
Tu ma być ogród :) 10:21, 21 gru 2016

Do góry
Sweterkowy wianek milusi
Ogród przy lesie początek 2012/2013 09:08, 21 gru 2016

Do góry
abiko napisał(a)

Dlatego 'trza być odpowiedzialnym' ale kiedyś..

Wypasiony wianek z szyszek, moje klimaty

Oj tak ,psiak to spora odpowiedzialność ,szkoda że niektórzy tego nie rozumieją i nie patrzą w przyszłość co będzie ,jak psiaka kupują.
Jeden wianek mój ,ten biały ,już wisi ,drugi po małym liftingu dla pani prezes klubu w którym moi chłopcy trenują.
Ogród przy lesie początek 2012/2013 09:03, 21 gru 2016

Do góry
kasiek napisał(a)
Śliczne wianeczki - a to drzewko to zgapie chyba - super jest [/quote

Kasiu dzięki , jeden wianek ten biały wisi na drzwiach wejściowych ,jeden z mchu z gwiazdkami na cmentarz do mojego braciszka ,jeden zamówiła koleżanka i jeszcze jeden dla pani prezes klubu kajakowego .Zrobiłaś to drzewko?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:35, 20 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Albo super glue się pobaw

Ja jednak jestem tępa. Super glue leży na stole...

Ok. Jutro kończę wianek
Ogród zielonej AniaK 19:26, 20 gru 2016

Do góry
Tu sprostowanie wianek kupiłam gotowy tylko go ustroiłam bombkami światełkami i oczywiście kokardą a co w ogrodzie szaro i mgliście to dodałam trochę kolorów
Ogród zielonej AniaK 19:20, 20 gru 2016

Do góry
Witam bardzo serdecznie i dziękuje za opamiętanie nie pomyślałam ze sól szkodzi nie tylko człowiekowi posypałam oczywiście piaskiem
Pozdrawiam bardzo serdecznie

A dzisiaj robiłam wianek na drzwi oto efekt

Ogród przy lesie początek 2012/2013 12:20, 20 gru 2016

Do góry
renatamama3 napisał(a)

Aguś ,no jeśli Was tyle w domu nie ma to ta rasa nie dla Was ,bo on jest bardzo rodzinny i bardzo cierpi jak jest dłużej sam ,potrafi ze złości się zemścić ,u nas np. .pogryzł książkę córy z biblioteki ,syna aparat ortodontyczny itp. Dla nas ona jak członek rodziny ,wieczorkiem fajnie wyglądamy my w piątkę i sunia na wspólnie na kanapie .pozdrawiam

Dlatego 'trza być odpowiedzialnym' ale kiedyś..

Wypasiony wianek z szyszek, moje klimaty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:07, 19 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
...

Za serce najbardziej ujęły mnie twoje wianki i elementy miedziane, zarówno ten wianek z jemioły jak i ten z ciemnymi bombkami nad kominkiem - cudne
A te czarne choinki to metalowe są? pamiętam je z poprzednich twoich dekoracji, chyba wtedy były na stole...mówiąc w skrócie - cudnie

Gosiu- to z pleksi wycinane na laserze
juz mają pare lat. na stół tez zostały jeszcze i na jedzonko starczy do wbicia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:16, 19 gru 2016

Do góry
Wszystko ładne Gocha i tak gustownie dobrane, do okazji, do ciebie, do wnętrza....
No i gdzie ta kokoszka sie pytam ? wszystko konweniuje (jak mawia Mandżen) stonowane, minimalistyczne - klasa !
Podoba mi sie styl nowoczesny, minimalistyczny ale u mnie by nie pasował ani do mnie jako osoby ani do mojego charakteru, ani do wnętrza domu no chyba że jakieś pojedyncze elementy jako kontrast do innego, bardziej ozdobnego stylu Tak samo jest z ogrodem - u innych sie zachwycam geometrycznymi rabatami, prostota ale sama bym u siebie źle sie czuła w takim ogrodzie....ze mnie to kokoszka, az miło

Za serce najbardziej ujęły mnie twoje wianki i elementy miedziane, zarówno ten wianek z jemioły jak i ten z ciemnymi bombkami nad kominkiem - cudne
A te czarne choinki to metalowe są? pamiętam je z poprzednich twoich dekoracji, chyba wtedy były na stole...mówiąc w skrócie - cudnie
Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:33, 19 gru 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Gosia ale który wianek jest numer 1 ??? Bo tu wianków kilka było Podejrzewam że ten eukaliptusowy

o tak
nie wiem czemu ale pomyślałam że nie musze tej info. dodawać jako ze w tym roku to u nas na forum hit
wybacz
Zielonym od linijki - ogród Ivony 13:33, 19 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Wszytsko piękne, ale wianek nr 1

Gosia ale który wianek jest numer 1 ??? Bo tu wianków kilka było Podejrzewam że ten eukaliptusowy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies