Kasia Cieszę się, że do mnie zajrzałaś i ślad zostawiłaś

Ja u Ciebie po cichutku

Five o'clock to mój ulubiony sklep z kawą i herbatą. W wielu kupowałam, ale ten sklep ma najlepszej jakości produkty. Kupuję stacjonarnie w M1, ale ze zakupu przez sklep internetowy zapewne nie raz skorzystam. Nie wiedziałam, że mają sprzedaż on line, więc dziękuję Ci za informację
Anula bardzo ładna ta róża, zapisałam na listę. Nadal nie mogę się zdecydować czy iść w podobną kolorystykę czy zupełnie inną. Mam jeszcze trochę czasu do wiosny, więc podrzucaj pomysły
Kasia Trudno się zdecydować wśród tylu piękności
Ewa Kronenbourg Flaming? O takiej nazwie nie znalazłam róży, znalazłam Kronenbourg - piękna jest. W Rosarium ją mają. Zapisałam na listę

Ewa, a Brother Cadfael nie ma ciężkich zwisających kwiatów? Ona jest czysto różowa czy trochę wpadająca w delikatny fiolet? Na zdjęciach różnie wygląda.
Louise Odier bardziej pnąca to nie - wolę krzaczastą
Ela Mam pod płotem miejsce na dwie róże. Szukam właśnie innych tzn. takich, których jeszcze nie mam

Róże głównie kupuję w Rosarium, a jak nie dostanę to w pobliskich szkółkach róż.
Alicja Macham do Ciebie i pozdrawiam
Dominika U nas nieustannie chorobowo. Trochę już mi lepiej
Ania Taka jestem podatna na zarazki przynoszone przez Kubusia z przedszkola. On chory to i ja chora. Zapalenie oskrzeli ciężko przechodzę, te problemy z oddychaniem nie dobijają, ale już nieco lepiej
Agnieszka Pierniczki już zjedzone, drugiej tury pieczenia nie podejmowałam. Mój Kubuś to każdego dnia najchętniej by piekł
Róże wybieram, podglądałam u Ciebie piękności. Ilością mnie zszokowałaś
Iwona Spotkajmy się wiosną w Kostrzynie na zakupach

A może przy okazji odwiedzimy szkółkę bylin?
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...