Bosko wyglądają ciemierniki w takiej masie - liczę, że jak w przyszłym tygodniu dotrę do domu to i na mnie będzie czekać w ogrodzie coś wiosennego Macham
Hahahahaha, nie mam Element, który wzbudził największe zainteresowanie na fotkę się nie załapał
Nie wyszło pewnie z emocji, które owladnely Wami po obejrzeniu tego cuda
Dziękuję za wczorajszy dzień i bardzo się cieszę, że mogliśmy razem zwiedzać targi
A zwłaszcza dziękuję za porwanie mnie do Werandy i potem odstawienie pod dworzec, czułem się mocno zaopiekowany i wyróżniony Sebuśkam z podladowanymi duracelkami.
Ps. śniło mi się, że sadzilem Twoje ciemierniki - jeśli trafią pod Magnolię to nawet miejsce dobrze wybrałem
Sebek jak Twój syn - szok wprawdzie nigdy nie widziałam Cię w realu ale na zdjęciach wyglądasz na takie 30+ . Ale, żeby dziecko na studiach - nieźle się Madżen trzymasz
Waldku bo Sebek jak mój syn, jest tylko rok młodszy od mojej córki wczoraj dyskutowalismy, że już dorosłym studentem jest a poznało go forum jako młodziutkiego licealistę
Melduję się
A gorączki czy jakiegokolwiek złego samopoczucia w ogóle po Tobie nie było widać - ale na widok takich ciemierników każdy by doznał cudownego ozdrowienia i powrotu sił witalnych
Madzenka z Adamem i Gabi jadą do Wrocławia jakąś godzinę (ja zresztą też, tylko potem jeszcze do Katowic), może potem wgrają jakieś zdjęcia Moje pojawia się najszybciej jutro, o ile będą warte pokazania