Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Beskidzkie marzenie 19:35, 24 lut 2015

Do góry
Bukszpany w Ikea powinny się niedługo pojawić - zawsze chyba na początku marca były w sprzedaży

Widzę, że dużo roślin ogrodowiskowych już masz Ale wiadomo, że ulepszać nasze ogrody będziemy wytrwale i konsekwentnie Więc owocnego sezonu Ci życzę - i mam nadzieję, że do zobaczenia na Gardenii
Ogród z platanem. 19:27, 24 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pollarding... Będziesz chyba trendsetterem na forum w tej dziedzinie

Haha Dopiero zaczynam... Zobaczymy jak mi pójdzie.
Makowo na Kociewiu 19:24, 24 lut 2015

Do góry
Parę doniczek z cebulowymi - a tyle radości wniosły do ogrodu - do domu również, skoro stoją na parapetach
Ogródek Iwony 19:20, 24 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Słuchajcie kochani: dziś kupuję wszystkie pomysły na zrobienie porządku w wątku.
Sami wiecie, że jak człowiek nie jest na bieżąco, to się gubi, gdzie co jest. Ostatnio czegoś szukałam i mimo, że szukałam w listopadzie na wątku, wcale to nie było w połowie stron
Tak sobie myślę, że chyba przydałoby się wszystko przeczytać i zrobić spis tematów na stronach (zajmie sporo czasu i pisać ręcznie nie lubię)
Zastanawiałam się, czy dla osób, które lubią pismo obrazkowe nie zrobić Wizytówki 2014 - zebrać najciekawsze zdjęcia, a w przyszłym roku wymienić, bo to się dopiero zacznie w tym roku robienie rabat z planem.
Jak ktoś ma pomysły, jak sobie poradzić, pomóżcie, bo szukanie czegoś po stronach trwa długo.

Ja już nic nowego nie doradzę - mam to szczęście, że większość rad pamiętam (ehhh, wrociłbym do czasów, gdzie starałem się wszystkim doradzić...). Pamiętam, że zrobiłem sobie spis najważniejszych wydarzeń w moim wątku i w wątku Danusi w Wordzie - komputer padł wraz z notatkami Gdzieś są wysłane w wiadomościach, ale kilkadziesięciu stron PW przeszukiwać nie będę
Do raju daleko - u Ewy 19:14, 24 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ilość odsłon jest podana przy nazwie wątku na stronie "Naszych ogrodów" Nie wiemy kto odwiedzał, ale przynajmniej wiemy ile tych odwiedzin było

To wiem Byłam ciekawa, ile Ty odsłoniłeś stron Chyba źle to opisałam
Moja codzienność - ogród Oli 19:14, 24 lut 2015

Do góry
Kurcze... No pasuje Masz jeden głos za
Do raju daleko - u Ewy 19:12, 24 lut 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Ciekawe ile by mam wyskoczyło cyferek, gdy były liczone nasze wejścia na inne wątki bez wpisów

Ilość odsłon jest podana przy nazwie wątku na stronie "Naszych ogrodów" Nie wiemy kto odwiedzał, ale przynajmniej wiemy ile tych odwiedzin było
Ogród z platanem. 19:10, 24 lut 2015

Do góry
Pollarding... Będziesz chyba trendsetterem na forum w tej dziedzinie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:57, 24 lut 2015

Do góry
Moniq napisał(a)
Też sie wybieram na Gardenie, w końcu tyle o niej u Was słyszałam..., a przy okazji odwiedze rodzinke w Poznaniu. zastanawiam sie tylko czy mozna tam zrobic jakies fajne zakupy?

Można Tylko trzeba się liczyć z tym, że albo rzeczy są zarezerwowane albo sprzedaż rusza dopiero po południu - lub w ogóle nie rusza
Ja specjalnie jadę pociągiem, żeby nie poszaleć z zakupami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:55, 24 lut 2015

Do góry
Moniq napisał(a)
Hej, Sebek... jestem nowa na ogrodowisku i zafascynowana jak zmienia sie Twój ogród - przyznaję że przeleciałam tylko pismem obrazkowym.Też czatuje na kulki w Katowicachjak bedziesz wiedział że som daj cynk, bo ja wtedy musze sie z pracy urwać i gnać na Ślask...

Dam cynk O ile będę pamiętać...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:54, 24 lut 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Eee, to nie mój rewir, także bierz nawet cztery

Rzeczywiście Zostanie dla innych Choć jak Ty z Dolnego Śląska to lepiej z Wrocławiankami się umów na zakupy kulkowe, bo wtedy znika chyba cały nakład w sklepie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:52, 24 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Udało mi się wpuścić cię w maliny, jak wrócisz to zobaczysz

Ani trochę Choć zawsze szokuje mnie w Twoich wiankach, że z roku na rok są coraz piękniejsze
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:47, 24 lut 2015

Do góry
Danusiu - nie wiem czemu, ale kolejnego wianka spodziewałem się właśnie w tej kolorystyce Czekam teraz na peoniowy, bo też właśnie planowałem zrobić z tychże I z róż zresztą też Zobacz jak wyostrzyłaś mi gust, że to samo chodzi nam po głowie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:58, 24 lut 2015

Do góry
Hej, Sebek... jestem nowa na ogrodowisku i zafascynowana jak zmienia sie Twój ogród - przyznaję że przeleciałam tylko pismem obrazkowym.Też czatuje na kulki w Katowicachjak bedziesz wiedziała że som daj cynk, bo ja wtedy musze sie z pracy urwać i gnać na Ślask...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:48, 24 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Spokojnie, ja najwyżej wezmę dwie Zostawię Ci coś

Eee, to nie mój rewir, także bierz nawet cztery
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:13, 24 lut 2015

Do góry
malkul napisał(a)
??? czy ktoś juz coś ciacha w śląskim ???

Być może jutro wybiorę się pociachać do fryzjera Liczy się?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 24 lut 2015

Do góry
Iwonko - primo - "odpoczywam" Ruszyliśmy z koksem niesamowicie szybko
Drugie primo Pamiętałem, że pisałem to podsumowanie 8 lutego i tak podążyłem w tył aż się napatoczyłem na zdjęcia Żadnego spisu nie robię, dobrej wróżki tez niestety nie mam... A szkoda, podpowiadałaby mi na kolokwiach
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:02, 24 lut 2015

Do góry
Wianek wyszedł oszałamiająco - widzę, że wracasz do bieli i zieleni Macham wiosennie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:35, 24 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Witaj serdecznie
Nie doceniłaś mnie - jeszcze 1010 stron w poprzednim wątku Czyli ponad 2600 czytania

Dlatego obejrzyj wizytówkę i będzie super A jeśli cofniesz się do strony 1594 do tam jest historia mojego ogrodu w pigułce

Przeczytaj na pewno wszystkie wątki "ogrodu nie tylko bukszpanowego", bo tam znajdziesz wiele porad i fotorelacji - u mnie w wątku głównie paplanina

Sebku, z tego co czytam, to sesji koniec, wszystko zaliczone i odpoczywasz ?
Po drugie z tegoż powodu ja też tych twoich 2600 stron w tym sezonie nie zdążyłam przeczytać.
Po trzecie dzięki za numer strony, gdzie mogę w pigułce wszystko pochłonąć.
Po czwarte, jak ta stronę zapamiętałeś?
a)wyszukałeś w wyszukiwarce? (ciekawe jak),
b)masz spis stron, co gdzie jest?
c)podpowiedź dobrej wróżki?
d) trafiłeś przypadkiem na nią?
Pytam się poważnie, bo ja zaczynam się gubić w moim wątku i muszę coś z tym zrobić. Na pomysł czekam więc
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:10, 24 lut 2015

Do góry
abiko napisał(a)
Wpadłam, spojrzałam, sesja zamknięta - super i wielkie uściski

Hej Aga - pojawiasz się i znikasz Również ściskam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies