Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

jazzy 17:48, 24 lut 2015

Sebek napisał(a)

Spokojnie, ja najwyżej wezmę dwie Zostawię Ci coś

Eee, to nie mój rewir, także bierz nawet cztery
Moniq 17:58, 24 lut 2015

Hej, Sebek... jestem nowa na ogrodowisku i zafascynowana jak zmienia sie Twój ogród - przyznaję że przeleciałam tylko pismem obrazkowym.Też czatuje na kulki w Katowicachjak bedziesz wiedziała że som daj cynk, bo ja wtedy musze sie z pracy urwać i gnać na Ślask...
Moniq 17:59, 24 lut 2015

Też sie wybieram na Gardenie, w końcu tyle o niej u Was słyszałam..., a przy okazji odwiedze rodzinke w Poznaniu. zastanawiam sie tylko czy mozna tam zrobic jakies fajne zakupy?
Sebek 18:52, 24 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Udało mi się wpuścić cię w maliny, jak wrócisz to zobaczysz

Ani trochę Choć zawsze szokuje mnie w Twoich wiankach, że z roku na rok są coraz piękniejsze
Sebek 18:54, 24 lut 2015

jazzy napisał(a)

Eee, to nie mój rewir, także bierz nawet cztery

Rzeczywiście Zostanie dla innych Choć jak Ty z Dolnego Śląska to lepiej z Wrocławiankami się umów na zakupy kulkowe, bo wtedy znika chyba cały nakład w sklepie
Sebek 18:55, 24 lut 2015

Moniq napisał(a)
Hej, Sebek... jestem nowa na ogrodowisku i zafascynowana jak zmienia sie Twój ogród - przyznaję że przeleciałam tylko pismem obrazkowym.Też czatuje na kulki w Katowicachjak bedziesz wiedział że som daj cynk, bo ja wtedy musze sie z pracy urwać i gnać na Ślask...

Dam cynk O ile będę pamiętać...
Sebek 18:57, 24 lut 2015

Moniq napisał(a)
Też sie wybieram na Gardenie, w końcu tyle o niej u Was słyszałam..., a przy okazji odwiedze rodzinke w Poznaniu. zastanawiam sie tylko czy mozna tam zrobic jakies fajne zakupy?

Można Tylko trzeba się liczyć z tym, że albo rzeczy są zarezerwowane albo sprzedaż rusza dopiero po południu - lub w ogóle nie rusza
Ja specjalnie jadę pociągiem, żeby nie poszaleć z zakupami
Madzenka 20:30, 24 lut 2015

Sebek mój M weźmie aparat. Ustalimy co ma focić
Cieszę się na spotkanie! Chyba trzeba w M roku wrócić do celebrowania spotkań ogrodowiskowych
Sebek 20:45, 24 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Sebek mój M weźmie aparat. Ustalimy co ma focić
Cieszę się na spotkanie! Chyba trzeba w M roku wrócić do celebrowania spotkań ogrodowiskowych

Zeszły rok był marny jeśli chodzi o moją frekwencję na spotkaniach - może w tym się poprawię
Ja również się cieszę - przez Wrocław będę przejeżdżać koło 8 - pomacham Wam z bliska, bo pewnie też będziecie wtedy ruszać w drogę
makkasia 10:17, 25 lut 2015

Ja namawiam mojego E-ma na wyjazd ale podsunąłeś mi świetny pomysł przecież są pociągi - a jak z dworca dojechać na targi ?