Może wreszcie poznam kogoś z okolic Poznania Choć w Wojslawicach poznałem nieliczne osoby Zresztą już któryś rok jadę na Gardenię - w tym roku mam nadzieje, że dojadę I ostrzegam, jedyny aparat jaki będę miał to ten w telefonie
Sebku, jeszcze mam kilka asów w rękawie. Nie pokazałam jeszcze 2 miejsc, które przerabiałam w zeszłym roku i czekają na wiosnę. Aktualnie to nic nie wygląda atrakcyjnie, to najgorszy miesiąc dla ogrodu. Ale zrobiłam sobie terapię na chandrę zimową tą wizytówką.
Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę na Gardenii.
U mnie jeszcze duużo go zalega - co najmniej kilka cm - ale to właściwie lód, który nie chce topnieć... Z powodu zaplanowanego wyjazdu na Gardenię ogrodu nie zobaczę przez dwa tygodnie - mam nadzieję, że jak wrócę zastanę w nim wiosnę Albo przynajmniej odpowiednie warunki do rozpoczęcia sezonu
Aaa...... O 14:30.. Toż to dla mnie seans nieosiągalny przy tym planie , co mam teraz ..film bije rekordy oglądalności , więc nie ma sie co dziwić migracji w Silessi ... A to Ty siem Sebek fitnesujesz ??... Zazdraszczam determinacji .. Ja strasznie rozlazła jestem i nie potrafię sie jakoś zmobilizować ,żeby " zwłoki " ruszyć
A jak masz miejsce na kwietńik u siebie to nic tylko się cieszyć przecież .. A Anicie to chyb będziemy musieli kawkę postawić
Filip - kupiłam jako przebiśniegi.. 5 cebulek i te 5 cebulek wegetuje od 6 lat.. przesadziłam pod kalinę, bo tu posadziłam przebiśniegi od Bogdzi i mają się dobrze.
Sebek, Dorotka - wiosna powoli wyłazi.. niech wyłazi... na razie rabat nie sprzątam... przynajmniej nie jest pusto
Wstępna lista osób, które zjawią się na Gardenii
Loosiuu
Madżenka (plus grupa wrocławska?)
Kasik z M
Agnieszka Gusiarz z M
Kacha123
Krys
Iza Kuklik?
Ewa004?
Alisonek z M
Zabaewa
MirellaB z rodzinką