Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:39, 22 lut 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Podkradłam na twardziela i będę "molestować" sąsiada aby mi taki zrobił ....oj podobami sie to dziękssss

Ajjjjj .. Sąsiad chyb będzie zadowolony ,źe go atrakcyjna sąsiadka molestuje ... Jak zrobi , to pokażesz , mam nadzieję .. Jest naprawdę piękny
gierczusia 15:40, 22 lut 2015

AlKa napisał(a)

Fantastyczne, jateż dopisuje do listy chciejstw
..

Kowala albo ślusarza szukać trza , abooooo...miejsca w salonie
Juzia 15:40, 22 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Eeee . Szkoda ,źe nie poszłaś .. Ciekawam Twojej opinii bardzo .. Może jednak sie skusisz ?? zresztą..na necie juź jest , podobno .. Wprawdzie wersja hiezpańska , ale po co komu dialogi w tym filmie ...

Hahaha! Przecież wiadomo osochozi
Poszukam wieczorem...może jest ENG
gierczusia 15:44, 22 lut 2015

Sebek napisał(a)

W Katowickiej byłem - kilkanaście może nas było, ale seans o 14.30
W Silesii rzeczywiście ruch straszny się zrobił w Cinema... Chodzę obok codziennie do Pure re to widzę, że migracja w tamtym miejscu wzrosła znacznie

Anita - jak mogłaś??? Przecież to jest takie.... piękne... I co najgorsze... Mam miejsce na takie coś u siebie....

Aaa...... O 14:30.. Toż to dla mnie seans nieosiągalny przy tym planie , co mam teraz ..film bije rekordy oglądalności , więc nie ma sie co dziwić migracji w Silessi ... A to Ty siem Sebek fitnesujesz ??... Zazdraszczam determinacji .. Ja strasznie rozlazła jestem i nie potrafię sie jakoś zmobilizować ,żeby " zwłoki " ruszyć

A jak masz miejsce na kwietńik u siebie to nic tylko się cieszyć przecież .. A Anicie to chyb będziemy musieli kawkę postawić
gierczusia 15:45, 22 lut 2015

Juzia napisał(a)

Hahaha! Przecież wiadomo osochozi
Poszukam wieczorem...może jest ENG

Nawet pl kinową widziałam ale nie była cała , chyba lasce bateria padła , albo telefon nie wytrzymał napięcia
gierczusia 15:47, 22 lut 2015

baraga1904 napisał(a)
...wspaniała podróż Elus powtarzam się chyba ale mnie tak ciągnie do ciepełka i do wyjazdu ze juz tylko o tym myślę, no i o ogrodzie...
...Grey nie był fajny, nudna ta książka...wiec na film się nie wybieram...

Wycieczka naprawdę była super .. Wspominam z sentymantem stale .lezka mi sie w oku kręci ,że oni tam stałe tak piknie i ciepło maja

Z tym grejem to jest ciekawa sprawa.,ale ktoś uwielbia albo nie znoosi

Buziaki Agus
Juzia 15:48, 22 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Nawet pl kinową widziałam ale nie była cała , chyba lasce bateria padła , albo telefon nie wytrzymał napięcia

Telefon jak telefon...może ona nie wytrzymała
gierczusia 15:51, 22 lut 2015

anna_studio napisał(a)
Dopiero co napisałam u siebie...
że ten temat ciągle aktualny
Ten ''szary'' temat...

Fajniutki ten urlop...i jaszczury też fajniutkie

Ściskam...

A na Gardenię się nie wybierasz ???

Szary będzie chyba aktualny dość długo , bo ludzie chyba nawet z tylułu krążących kontrowersji chcą zobaczyć .. Jaszczury ..achhhh..radochę miałam .. Jeszcze nigdzie nie widziałam na raz tylu ich różnych rodzajów .. Gekony to juz prawie popularne jak wróble , ale te inksze...aaachhhh

Na Gardenię...hmmmm...umówiłam się już do Gośki cioci i tym razem juz nie nawale .. Szkoda że terminy się pokrywają .. Może w przyszłym roku zdasz relacje , prawda ??

Ściskam mooocno
gierczusia 15:52, 22 lut 2015

Juzia napisał(a)

Telefon jak telefon...może ona nie wytrzymała

.. Tak spociła się jej ręka ,że telefon wypadł i się potłukł
GosiaJoanna 15:58, 22 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Ajjjjj .. Sąsiad chyb będzie zadowolony ,źe go atrakcyjna sąsiadka molestuje ... Jak zrobi , to pokażesz , mam nadzieję .. Jest naprawdę piękny

Sąsiad pewnie tak ale sąsiadka to chyba mniej pochwale się jak zrobi.