Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:13, 21 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Sebek ucieszysz się, zamknę wreszcie kuchnię
Nie wiem co będzie w donicach, zależy co kupię, co będzie, co się "napatoczy na oczy"
Awatarek latam po zdjęciach to dziś 3 raz zmieniam Kolorowo mam być.

Od wizytówki to aż mi się kręci w głowie, aż wstyd, były zdjęcia bardzo stare i bardzo nieaktualne. Wiersz zniknął Ale w wątku jest

Odśwież stronkę, bo dołożyłam zdjęć

Dzisiaj to i w kożuchu by nie było za ciepło, plus 4 ale jakby było minus 10

O kuchni doczytałem wcześniej Ale pewnie największą radość i tak będziecie mieć w tego Wy - ja tylko cichutko zdjęcie na PW poproszę jak wyszło

Na wianek znalazłem świetny pomysł, ale jak policzyłem ile materiału na niego potrzeba to mogę się nie zmieścić w budżecie Zwłaszcza, że chciałbym dwa takie
Ogród w skali mikro cz.II 22:05, 21 lut 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

Byłam w poniedziałek .. Ale nie w Silesiii tylko u nas w Rudzie..( w Silessi podobno nie można był się dopchać a u nas luzik

Mówisz byłeś jedynym facetem ???? To ja widze ,że na widowniach dominują kobitki chcące porównać wyobrażenia z realem

Widoki śliczne , masz rację .. A ja zamiast Beyonce wolę Ellie ooooo

https://m.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo

W Katowickiej byłem - kilkanaście może nas było, ale seans o 14.30
W Silesii rzeczywiście ruch straszny się zrobił w Cinema... Chodzę obok codziennie do Pure re to widzę, że migracja w tamtym miejscu wzrosła znacznie

Anita - jak mogłaś??? Przecież to jest takie.... piękne... I co najgorsze... Mam miejsce na takie coś u siebie....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:59, 21 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - duży ruch u Ciebie na wątku, cieszy mnie to bardzo
Wiosna jakoś nie chce przyjść, ale dzisiaj mimo wszystko biegałem w swetrze na zewnątrz Tobie też życzę takich ciepłych wiosennych promyków

Może zdradzisz nam jakie masz plany obsadzania wiosennych donic? Czy znów pojawi się czerń z limonką i bielą?

PS - wgapiam się w nową wizytówkę i nie mogę oderwać oczu Przepiękne zdjęcia

Sebek ucieszysz się, zamknę wreszcie kuchnię
Nie wiem co będzie w donicach, zależy co kupię, co będzie, co się "napatoczy na oczy"
Awatarek latam po zdjęciach to dziś 3 raz zmieniam Kolorowo mam być.

Od wizytówki to aż mi się kręci w głowie, aż wstyd, były zdjęcia bardzo stare i bardzo nieaktualne. Wiersz zniknął Ale w wątku jest

Odśwież stronkę, bo dołożyłam zdjęć

Dzisiaj to i w kożuchu by nie było za ciepło, plus 4 ale jakby było minus 10
Ogródek Iwony 21:47, 21 lut 2015

Do góry
ja też biorę morning light już przestraszyłam się, że on jakiś niski ale Sebek mnie uspokoił
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:36, 21 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Bosze... a myślałem, że suszarka będzie hitem pozbywania się śniegu... Nie doceniałem Wam dziewczyny

Jeszcze nie raz sie zdziwisz chłopaku.
Ogródek Iwony 21:21, 21 lut 2015

Do góry
Sebek dobrze mówi, mój też miał około 150 cm, a to dopiero jego drugi rok.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:20, 21 lut 2015

Do góry
U mnie też zaczęło wiać - ucieszyłem się bardzo
Co dziwne w zeszłym roku halny przyszedł jakoś bardzo późno - jak już wiosna była na całego Albo przyszedł drugi raz?
Ogródek Iwony 21:18, 21 lut 2015

Do góry
Morning Light miał u mnie w tym roku około 150 cm I może mieć więcej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:18, 21 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja juz w blokach startowych, tylko ruszyć nie mogę Promanalem ogród potraktowałem chyba na początku stycznia... Za tydzień może Miedzian uda mi się zastosować, bo ten u mnie jest potrzebny... Układam grafik

A widzisz rok temu zastosowałam najpierw Promanal i juz nie mialam jak zadzialać Miedzianem. W tym roku posluchalam Waldka - teraz Miedzian a za kilka dni mozna już zastosować Promanal. Ja jednak najwczesniej za tydzień go użyję.
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:08, 21 lut 2015

Do góry
Gratulacje dla double babci - i rodziców oczywiście, bo to tylko i wyłącznie dzięki nim

W ogrodzie jedyne co robię to wywalam śnieg by szybciej się go pozbyć... Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to może za dwa lub trzy tygodnie zacznę coś działać z cięciem
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:01, 21 lut 2015

Do góry
Bosze... a myślałem, że suszarka będzie hitem pozbywania się śniegu... Nie doceniałem Wam dziewczyny
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:01, 21 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
U wszystkich mniej śniegu niż u mnie
Tort wygląda smakowicie

U mnie chyba jednak więcej a w lesie to z całą pewnością Tort wszyscy chwalili na dzieci i tak wolały ozdoby z masy cukrowej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:56, 21 lut 2015

Do góry
Danusiu - duży ruch u Ciebie na wątku, cieszy mnie to bardzo
Wiosna jakoś nie chce przyjść, ale dzisiaj mimo wszystko biegałem w swetrze na zewnątrz Tobie też życzę takich ciepłych wiosennych promyków

Może zdradzisz nam jakie masz plany obsadzania wiosennych donic? Czy znów pojawi się czerń z limonką i bielą?

PS - wgapiam się w nową wizytówkę i nie mogę oderwać oczu Przepiękne zdjęcia
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:51, 21 lut 2015

Do góry
U wszystkich mniej śniegu niż u mnie
Tort wygląda smakowicie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:49, 21 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Sebek zwykle tak bardzo opóżniony nie jetses widocznie natura wiedziała , że priorytetem jest sesja

Ja juz w blokach startowych, tylko ruszyć nie mogę Promanalem ogród potraktowałem chyba na początku stycznia... Za tydzień może Miedzian uda mi się zastosować, bo ten u mnie jest potrzebny... Układam grafik
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:42, 21 lut 2015

Do góry
Dzisiaj wreszcie mam sobotę tylko i wyłącznie dla siebie, tydzień temu spontanicznie zostałem wyrwany z domu, a wcześniej była sesja na tapecie Może to dobry czas by nadrobić zaległości na forum i zaplanować zmiany w ogrodzie? Choć chyba coś ze mną nie tak, bo jakieś takie mało radykalne tylko mi się nasuwają... Wyjdzie w praniu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:33, 21 lut 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebek ja też suszę śnieg Znalazłam dzisiaj jednak krokusy kwitnące

Gosiu - w końcu za tydzień sabat Musi być wiosna, bo jak nie jak tak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:31, 21 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ciągle woże w walizce tę ksiązkę... I zabrać się za nią nie mogę...

No fiesz! To jest tak wciągające, że jak się za to zabierzesz to nie oderwiesz się póki nie skończysz trylogii
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:29, 21 lut 2015

Do góry
Monic napisał(a)
Śliczne hiacynty - w tym i białym kolorze lubię je najbardziej
Sebku, teraz już temperatura będzie na plusie (przynajmniej w dzień), więc szybko pojawi się wiosna również w ogrodzie!

Dzisiaj ciut stopniało - kilka razy wychodziłem i rzucałem śnieg na podjazd by szybciej się go pozbyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:12, 21 lut 2015

Do góry
Sebek ja też suszę śnieg Znalazłam dzisiaj jednak krokusy kwitnące
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies