O kuchni doczytałem wcześniej Ale pewnie największą radość i tak będziecie mieć w tego Wy - ja tylko cichutko zdjęcie na PW poproszę jak wyszło
Na wianek znalazłem świetny pomysł, ale jak policzyłem ile materiału na niego potrzeba to mogę się nie zmieścić w budżecie Zwłaszcza, że chciałbym dwa takie
W Katowickiej byłem - kilkanaście może nas było, ale seans o 14.30
W Silesii rzeczywiście ruch straszny się zrobił w Cinema... Chodzę obok codziennie do Pure re to widzę, że migracja w tamtym miejscu wzrosła znacznie
Anita - jak mogłaś??? Przecież to jest takie.... piękne... I co najgorsze... Mam miejsce na takie coś u siebie....
Sebek ucieszysz się, zamknę wreszcie kuchnię
Nie wiem co będzie w donicach, zależy co kupię, co będzie, co się "napatoczy na oczy"
Awatarek latam po zdjęciach to dziś 3 raz zmieniam Kolorowo mam być.
Od wizytówki to aż mi się kręci w głowie, aż wstyd, były zdjęcia bardzo stare i bardzo nieaktualne. Wiersz zniknął Ale w wątku jest
Odśwież stronkę, bo dołożyłam zdjęć
Dzisiaj to i w kożuchu by nie było za ciepło, plus 4 ale jakby było minus 10
U mnie też zaczęło wiać - ucieszyłem się bardzo
Co dziwne w zeszłym roku halny przyszedł jakoś bardzo późno - jak już wiosna była na całego Albo przyszedł drugi raz?
A widzisz rok temu zastosowałam najpierw Promanal i juz nie mialam jak zadzialać Miedzianem. W tym roku posluchalam Waldka - teraz Miedzian a za kilka dni mozna już zastosować Promanal. Ja jednak najwczesniej za tydzień go użyję.
Gratulacje dla double babci - i rodziców oczywiście, bo to tylko i wyłącznie dzięki nim
W ogrodzie jedyne co robię to wywalam śnieg by szybciej się go pozbyć... Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to może za dwa lub trzy tygodnie zacznę coś działać z cięciem
Danusiu - duży ruch u Ciebie na wątku, cieszy mnie to bardzo
Wiosna jakoś nie chce przyjść, ale dzisiaj mimo wszystko biegałem w swetrze na zewnątrz Tobie też życzę takich ciepłych wiosennych promyków
Może zdradzisz nam jakie masz plany obsadzania wiosennych donic? Czy znów pojawi się czerń z limonką i bielą?
PS - wgapiam się w nową wizytówkę i nie mogę oderwać oczu Przepiękne zdjęcia
Ja juz w blokach startowych, tylko ruszyć nie mogę Promanalem ogród potraktowałem chyba na początku stycznia... Za tydzień może Miedzian uda mi się zastosować, bo ten u mnie jest potrzebny... Układam grafik
Dzisiaj wreszcie mam sobotę tylko i wyłącznie dla siebie, tydzień temu spontanicznie zostałem wyrwany z domu, a wcześniej była sesja na tapecie Może to dobry czas by nadrobić zaległości na forum i zaplanować zmiany w ogrodzie? Choć chyba coś ze mną nie tak, bo jakieś takie mało radykalne tylko mi się nasuwają... Wyjdzie w praniu