W Katowickiej byłem - kilkanaście może nas było, ale seans o 14.30
W Silesii rzeczywiście ruch straszny się zrobił w Cinema... Chodzę obok codziennie do Pure re to widzę, że migracja w tamtym miejscu wzrosła znacznie
Anita - jak mogłaś??? Przecież to jest takie.... piękne... I co najgorsze... Mam miejsce na takie coś u siebie....
...wspaniała podróż Elus powtarzam się chyba ale mnie tak ciągnie do ciepełka i do wyjazdu ze juz tylko o tym myślę, no i o ogrodzie...
...Grey nie był fajny, nudna ta książka...wiec na film się nie wybieram...
Eeee . Szkoda ,źe nie poszłaś .. Ciekawam Twojej opinii bardzo .. Może jednak sie skusisz ?? zresztą..na necie juź jest , podobno .. Wprawdzie wersja hiezpańska , ale po co komu dialogi w tym filmie ...
Hhmm .. To ja jestm chyba jeszcze bardziej kapryśna , bo mnie nie pasuje ani ona ani on..ta pierwotnie proponowana przez fanów obsada była dużo lepsza..echhhhh
A za inspiracje dziękuję .. Baardzo . Zwłaszcza kwietńik zrobił prawdziwą furorę .. Stopnie przez kałuźe też mam w planie , choć skłaniam się ku stopniom z drewna egzotycznego ,żeby były takie same jak taras ..myślisz ,ze będzie git ??
Koffana .. Jak Ty chorutka to lepiej Greja nie czytaj , bo Ci wzrośnie poziom ciśnienia ,a i temperatura siem może podwyższyć
My wiele lat jeżdzilismy zimą na narty , ale od czasu kiedy eMuś zerwał Achillesa to juz teraz raczej narty nie dla niego i stad ta zmiana kierunku . Która mnie i mojego synka ( tez stworzenie ciepłolubne ) baaardzo cieszy