Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 21:17, 19 lut 2015

Enya73 napisał(a)

Buziaki

Podkradłam na twardziela i będę "molestować" sąsiada aby mi taki zrobił ....oj podobami sie to dziękssss
AlKa 22:48, 19 lut 2015

Fantastyczne, jateż dopisuje do listy chciejstw
Sebek 22:05, 21 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Byłam w poniedziałek .. Ale nie w Silesiii tylko u nas w Rudzie..( w Silessi podobno nie można był się dopchać a u nas luzik

Mówisz byłeś jedynym facetem ???? To ja widze ,że na widowniach dominują kobitki chcące porównać wyobrażenia z realem

Widoki śliczne , masz rację .. A ja zamiast Beyonce wolę Ellie ooooo

https://m.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo

W Katowickiej byłem - kilkanaście może nas było, ale seans o 14.30
W Silesii rzeczywiście ruch straszny się zrobił w Cinema... Chodzę obok codziennie do Pure re to widzę, że migracja w tamtym miejscu wzrosła znacznie

Anita - jak mogłaś??? Przecież to jest takie.... piękne... I co najgorsze... Mam miejsce na takie coś u siebie....
baraga1904 22:15, 21 lut 2015

...wspaniała podróż Elus powtarzam się chyba ale mnie tak ciągnie do ciepełka i do wyjazdu ze juz tylko o tym myślę, no i o ogrodzie...
...Grey nie był fajny, nudna ta książka...wiec na film się nie wybieram...
anna_studio 23:03, 21 lut 2015

Dopiero co napisałam u siebie...
że ten temat ciągle aktualny
Ten ''szary'' temat...

Fajniutki ten urlop...i jaszczury też fajniutkie

Ściskam...

A na Gardenię się nie wybierasz ???
gierczusia 15:22, 22 lut 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Pozdrowienia i uściski zostawiam. Widoczki piękne, aż chciałoby sie już rzucić do piachu drink z palemką i osobisty kelner mmmmmmm fajnie pomarzyć. Buziam

.. Asiu .. Beatka zaproponowała , bym ja kolejnym razem zabrała do bagażu podręcznego .. Może i Ciebie USA mi siem wcisnąć

Buziole
gierczusia 15:23, 22 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Eluś znalazłam

https://www.youtube.com/watch?v=jX714o7xq7s
Właśnie słucham

Ooooo.. Tu jest chyba calusienka..... Suuuper Ewka , podoba Ci sie ??
gierczusia 15:24, 22 lut 2015

Juzia napisał(a)

To dobrze, że nie poszłam...

Eeee . Szkoda ,źe nie poszłaś .. Ciekawam Twojej opinii bardzo .. Może jednak sie skusisz ?? zresztą..na necie juź jest , podobno .. Wprawdzie wersja hiezpańska , ale po co komu dialogi w tym filmie ...
gierczusia 15:33, 22 lut 2015

Enya73 napisał(a)

Masz rację, muza piękna, zwłaszcza ten utwór. Aktorka pasuje, jest naturalnie piękna, natomiast aktor grający Greya dla mnie kompletna pomyłka. Więcej spodziewałam się po książce, dla mnie w jego wizerunku nie ma nic magicznego. Ale może komuś się podobać. Mnie jednak nie powalił na kolana swoją aparycją.

Hhmm .. To ja jestm chyba jeszcze bardziej kapryśna , bo mnie nie pasuje ani ona ani on..ta pierwotnie proponowana przez fanów obsada była dużo lepsza..echhhhh

A za inspiracje dziękuję .. Baardzo . Zwłaszcza kwietńik zrobił prawdziwą furorę .. Stopnie przez kałuźe też mam w planie , choć skłaniam się ku stopniom z drewna egzotycznego ,żeby były takie same jak taras ..myślisz ,ze będzie git ??
gierczusia 15:37, 22 lut 2015

Rench napisał(a)
O matko,jakie widoki serwujesz. Akumulator naładowany na maksa z pewnością
Tez chciało mi się w stronę słonka,tylko kompana zabrakło

Kuruję już od dłuższego czasu, od dzisiaj znowu chorobowe to przynajmniej poczytam tego Gerya z ciekawości. Córka po filmie nie piała z zachwytu, ale ona z reguły ma inne zdanie niż ja

Ścieżki dzwiękowe ściągnęłam sobie

Koffana .. Jak Ty chorutka to lepiej Greja nie czytaj , bo Ci wzrośnie poziom ciśnienia ,a i temperatura siem może podwyższyć
My wiele lat jeżdzilismy zimą na narty , ale od czasu kiedy eMuś zerwał Achillesa to juz teraz raczej narty nie dla niego i stad ta zmiana kierunku . Która mnie i mojego synka ( tez stworzenie ciepłolubne ) baaardzo cieszy

Ciekawa jestem czy Ci się ścieżka podoba

Buziole