hej hej hej
11:08, 18 sie 2016
Oczywiście zdjęcia i opis dołączę - pierwsza informacja że ziemia u mnie hmmm piaszczysta no i mam dwie skarpy na jednej wymienialiśmy ziemię tzn mieszaliśmy z piachem czarnoziem-taki gliniasty....kompletnie sie nie znam
stanowisko słoneczne. Skarpa ma kształt litery L Część obsadzeń na tej skarpie zrobiona, skarpa podzielona gazonami... na górze przy siatce tuje szmaragd, potem na szczycie skarpy trzmielina, gazony -na razie goszczą w nich kwiatki-dzwoneczki i fiołki i kilka gazonów pustych( sadziłam w nich to co dostałam)
Pod gazonami cyprysik groszkowy i jałowiec płożący blue forest, znowu rząd gazonów i w nich kostrzewa sina, potem misz masz -czyli wszystko i nic -to co uszczknełam z działki mamy i dawnej blokowej sąsiadki ...plus trawy( żółte ale nie wiem co to za jedne...)na samym dole w gazonach lawenda
porobię zdjęcia i założę wątek- będzie najłatwiej. Wstawię 1 zdjęcie resztę w wątku który założę. Zdjęcie w czasie prac nie ma na nim wszystkich roslin...
Pod gazonami cyprysik groszkowy i jałowiec płożący blue forest, znowu rząd gazonów i w nich kostrzewa sina, potem misz masz -czyli wszystko i nic -to co uszczknełam z działki mamy i dawnej blokowej sąsiadki ...plus trawy( żółte ale nie wiem co to za jedne...)na samym dole w gazonach lawenda
porobię zdjęcia i założę wątek- będzie najłatwiej. Wstawię 1 zdjęcie resztę w wątku który założę. Zdjęcie w czasie prac nie ma na nim wszystkich roslin...