Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:36, 13 wrz 2016

iwka napisał(a)
a czego szukasz bo nie doczytałam, czosnków?

Asia super dekoracje pokazywałaś ostatnio zdjęcia skarpy bo nie mogę znaleźć, jak masz jakieś aktualne to prosiłabym o pokazanie
exoticow.zdobyłam właśnie paczkę jeszcze z 30 sztuk mi trzeba
Skarpe cykne jak będę mogla ok? A na czym dokładnie Ci zależy?
iwka 09:43, 13 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
ja nie mam skarpy ale u Ciebie wiem że ładna i chciałam Joli pokazać, bo tam dyskusja na temat irgi

uuu też chciałam exotików dokupić, ale u mnie jeszcze nie było, myślałam ze czosnków szukacie, jak ja nie wykupię to chyba zostaną
nawigatorka 10:00, 13 wrz 2016

iwka napisał(a)
ja nie mam skarpy ale u Ciebie wiem że ładna i chciałam Joli pokazać, bo tam dyskusja na temat irgi

uuu też chciałam exotików dokupić, ale u mnie jeszcze nie było, myślałam ze czosnków szukacie, jak ja nie wykupię to chyba zostaną
ok to irge obfoce.u nas exotici na opakowaniu jak zolte wyglądają i można się pomylić.Czosnki zostawiam dla Ciebie m poza 6 paczkami
aga_podlasie 10:02, 13 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)

Asiu,
Widziałam w weekend w B. nową dostawę, tym razem w innych opakowaniach, białozielonych, było mnóstwo exoticów, po kilka paczek w każdym kartonie.
AniMa 11:26, 13 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
w lidlu też nie.właśnie w nim jestem i u nas jest kilka kartonow

No nie ...Ta nawet w L. z ogrdowiskiem chodzi. Ja to bym wylądowała na jakieś półce jakbym sms czytała, a co dopiero pisała...

Benjaminka podcinam jak widzę przesuszone gałązki z których przez jakiś czas nic nie rośnie...
nawigatorka 11:26, 13 wrz 2016

aga_podlasie napisał(a)

Asiu,
Widziałam w weekend w B. nową dostawę, tym razem w innych opakowaniach, białozielonych, było mnóstwo exoticów, po kilka paczek w każdym kartonie.
u mnie też byle te inne opakowania ale exoticow nie było.były za to queeny.muszę szukać jeszcze.dzięki
nawigatorka 11:26, 13 wrz 2016

AniMa napisał(a)

No nie ...Ta nawet w L. z ogrdowiskiem chodzi. Ja to bym wylądowała na jakieś półce jakbym sms czytała, a co dopiero pisała...

Benjaminka podcinam jak widzę przesuszone gałązki z których przez jakiś czas nic nie rośnie...
kolejka dluga byla.Ogrodowisko mam zawsze z sobą
nawigatorka 11:27, 13 wrz 2016

Dla Joli i Ivki moje skarpy.oczywiście jak to u mnie w wersji minimalistycznej trawy i Irga.sprawdzają sie idealnie.skarpa nie pracuje jest stabilna.irgabma dwa sezony albo trzy.ziemi już dawno nie widać.ID sadzone na mijanke.Irga jak popadło co ok 80 cm albo i wiecej
bold text
ivo 11:31, 13 wrz 2016

Asia lubię te Twoja skarpę Ja myśle w swojje cos zmienić tzn. te różowe floksy kwitnące wiosną Biorę pod uwagę tę irgę. A przycinasz ją że taka ładna ?
nawigatorka 11:31, 13 wrz 2016

tak było trzy lata temu - po posadzeniu