u mnie nie ma auchana, obi itp najbliższy jest w Białymstoku -80km lub Warszawa -120km. troszkę mniejsze od tych które Danusiu pokazałaś kupowałam na obwódkę w szkółce po 8zł. Te które kupilam teraz są na pniu (40cm) i mają okrągłą główkę (40cm) wsumie mają prawie 80cm wysokości. Oglądałam bukszpany formowane w pod warszaawskiej szkółce i stożek na oko okolo 1metra kosztowal 220zł, kulki takie 40- 50cm - 180zł ;
Agnieszka super pojadę do starego ogrodu , to zobaczę co u mnie, jak będą też zrobię fotkę
Gosiu nie ma sprawy ,będziesz potrzebowała dam namiary na nasionka
Aniu prosty wniosek, musisz kupić
a to moja dzisiejsza kolacja
fląderkę uwielbiam, świeżutką, hmmm palce lizać. Już się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze Moje dzieci czekają na plażę/piasek ja na rybki. Codziennie je wtedy pałaszuję
A widzisz o trzmielinie nie pomyślałam, a ta jest,o innych kwitnących zapomnij. W ogrodniczych mi mówią teraz już zapóźno... nie ma nic nawet tak popularnych petuni czy pelargoni... a jak pojadę do ogrodniczego to podpytam o bukszpany. To były jedyne bukszpany w tym centrum. Niedaleko mnie jest szkółka ale oni mają wszystko w takich tycich rozmiarach...
Wiecie co? Wczoraj usiadłam chwilę na tarasie. Zaczyna być dobrze.Nie czuję już tego strasznego sumienia,że siedzenie jest grzechem. Wszystko rośnie i daje radość. Jest jeszcze ogrom pracy, ale już mnie ogród rozpaczliwie nie nawołuje-weź się mną zajmij, no weź zrób coś, bo jestem totalnie żałosny i zaniedbany
dobrze Ci bo mój cały czas woła, a ostatnio thujki rozpaczliwie wołają wypiel nas, wypiel. co się za nie wezmę to Jasiek się budzi i chcę na ręcę...
hahah przeczytałam pytanie na @ i nie zauważyłam że napisalas na priwa i odpisałam na forum Nie mam tylko czym ich podsadzić w donicach, bo mizernie u mnie w ogrodniczym z czym do podsadzenia już teraz...
Dwie róże które ucierpiały podczas deszczy i którym musiałam poobcinać kwiaty bo zgniły zaczely wypuszczać nowe listki i pączki. Cieszę się bo nie zdążyłam się nimi nacieszyć