Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

anula_wn 23:16, 16 lip 2011

noooo pięknie
myszorek 12:27, 17 lip 2011

hanka_andrus napisał(a)
Myszorku! CZERWONO KWITNĄCA ROŚLINKA PRZY ŻURAWKACH,CO TO?

Haniu to wrzośce są.

moje wrzosy juz też się zabierają za kwitnienie- przed domem jest bardzo korzystny zakątek-bukszpany końcem lutego miały świeże przyrosty, wrzosy też już mają zawiązki kwiatów-zaczyna być nawet widać kolor, a to dopiero lipiec jest przecież!
myszorek 09:48, 19 lip 2011

Wiecie co? Wczoraj usiadłam chwilę na tarasie. Zaczyna być dobrze.Nie czuję już tego strasznego sumienia,że siedzenie jest grzechem. Wszystko rośnie i daje radość. Jest jeszcze ogrom pracy, ale już mnie ogród rozpaczliwie nie nawołuje-weź się mną zajmij, no weź zrób coś, bo jestem totalnie żałosny i zaniedbany
ana_art 10:15, 19 lip 2011

myszorek napisał(a)
Wiecie co? Wczoraj usiadłam chwilę na tarasie. Zaczyna być dobrze.Nie czuję już tego strasznego sumienia,że siedzenie jest grzechem. Wszystko rośnie i daje radość. Jest jeszcze ogrom pracy, ale już mnie ogród rozpaczliwie nie nawołuje-weź się mną zajmij, no weź zrób coś, bo jestem totalnie żałosny i zaniedbany

dobrze Ci bo mój cały czas woła, a ostatnio thujki rozpaczliwie wołają wypiel nas, wypiel. co się za nie wezmę to Jasiek się budzi i chcę na ręcę...
Gardenarium 10:16, 19 lip 2011

To już dobrze wróży, zaczynasz myśleć inaczej, ogród musi dawać radość, a nie być udręką - zawsze to powtarzam.

Madziu możemy wpaść do Ciebie koło 12-13? Jedziemy do Kordusa Pocieszymy..

Instagram Ogrodowiska
myszorek 11:51, 19 lip 2011

jestem już jestem. Wszystko uzgodnione i czekam i fikam nóżkami
Ania 13:26, 19 lip 2011

Ale Ci dobrze takich gości będziesz miała, ja też prawie po drodze jestem może kiedyś i mnie zaszczycą swoją obecnością
Idziesz jak burza , podziwiam zapał i pracowitość Myszorku.
U mnie też wrzosy zaczynają kolor pokazywać
gosik 14:17, 19 lip 2011

Myszorku_śledzę i kibicuję. Taka robota mi się podoba.
myszorek 14:54, 19 lip 2011

o właśnie Aniu, zastanawiałyśmy się kto tu jeszcze mieszka pod bokiem

Słuchajcie, była szanowna Delegacja w składzie Danusia i Wiesia. Delegacja była pod ogromnym wrażeniem.......pracy jaka mi została do wykonania.
Dostałam milion bezcennych wskazówek, które muszę sobie w głowie poukładać i wielkiego kopniaka do działania. Szefowa zawsze wie, kiedy trzeba przyjść z odsieczą i pocieszyć i wogóle i w szczególe.Znowu mi się szerzej otworzyły klapki i nabrałam potwierdzonego słowami Fachowca podejścia do ogrodu. No bo niby wiem, a nie wiem. Dziwny to stan, ale muszę przez niego przebrnąć zanim wszystko stanie się jasne, proste i klarowne(.....mam nadzieję)
Gardenarium 18:40, 19 lip 2011

Po pierwsze nie zamawiaj na podniesienie terenu tłustej ziemi tylko polną Pod rośliny syp do dołków dopiero dobrą.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies