Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogródek Iwony 13:14, 18 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

A mam się zdecydować ? Marzenko, podpuściłaś mnie, zgłębiam temat. Twoim zdaniem jeden, czy dwa? Po jednym na końcach, czy inaczej jeszcze? Muszę zobaczyć u Ciebie. Masz? Czy to te czerwone drzewa w twojej wizytówce?

Te czerwone drzewa w mojej wizytówce to wiśnie pissardi. Też gorąco polecam bo pieknie kwitną wiosną. Buki purpurea sadziłam dopiero wiosną 2014 i jeszcze nie zdązyly pokazać swej krasy.
Ja nie zwizualizowałam sobie tej rabaty. Czy mozesz jej jakis plan zrobić? Jesli ma 3-4 m to dałabym jedną wiśnię lub buka, jesli więcej to mozna poszaleć w plecach tej rabaty
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 00:11, 18 sty 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Iwonko ja przed ogrodowiskiem nie miałem pojęcia o istnieniu turzyc, a na pewno bym nie wiedział, że to nie są trawy

A nie są? No to ładne kwiotki
Ogródek Ewy 22:06, 17 sty 2015

Do góry
Ha, ha, jak ci tak dobrze poszlo, to wiem kto u mnie będzie bazgral jak przyjdzie czas
Ogródek Ewy 22:00, 17 sty 2015

Do góry
Ale fajny plan. Będzie pięknie.
Ogródek Iwony 21:43, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
To prawda. Ale tez błędy się powielają, albo inaczej mówiąc upodobania dzieciaków. Wszystkie po kolei, jak kostki domina poszły u mnie w kierunku "technicznym". Komputer, to ich codzienność, czasami nie mam na to wpływu. Średni przebił starszego i złamał wszelkie zabezpieczenia i hasła dostępu do komputera. Mały tez juz próbuje cwaniakowac.
oj tam błędy zaraz, raczej udoskonalenie
Ogródek Iwony 21:29, 17 sty 2015

Do góry
To prawda. Ale tez błędy się powielają, albo inaczej mówiąc upodobania dzieciaków. Wszystkie po kolei, jak kostki domina poszły u mnie w kierunku "technicznym". Komputer, to ich codzienność, czasami nie mam na to wpływu. Średni przebił starszego i złamał wszelkie zabezpieczenia i hasła dostępu do komputera. Mały tez juz próbuje cwaniakowac.
Ogródek Iwony 20:57, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Joasiu,

Dziś w ogrodniczym pytałam się, po ile mieli Serby jesienią. Metrowe po 90 zł. Rozbój. takie małe tyle kasy.

Czesto na giełdach kwiatowych mozna kupic mniejsze i za pare złotych.Kupowałam znajomym bez doniczek , 0,5 m wysokości po 2 zł wprawdzie kilka lat temu ale myśle że i teraz można spotkac. Na poczatku rosna wolno ale potem to już problem z ich wzrostem.
Ogródek Iwony 20:35, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, ja też
A to, co napisałam, to przecież prawda
no prawda, ale właśnie niektórzy uważają to za dziwactwo
Nasi chłopcy w 2011 kiedy zaczynałam z ogrodem mieli 1 rok, 4 lata, 7 lat i 14 lat. Próbowałam ich zaangażować przez zabawę (tych najmłodszych) a najstarszy pomagał bo 'chciał'
Ogródek Iwony 20:29, 17 sty 2015

Do góry
Aniu, ja też
A to, co napisałam, to przecież prawda
Ogródek Iwony 20:23, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Beatko, dzielna jesteś z tymi maluchami. Jak czytałam wątek Any w maju, to ona też zaczynała robić ogród z takim maleństwem. Owijała niemowlaka w chustę i siuda do ogrodu. Poczytaj jej początki, zobaczysz, jakie przeżycia jej towarzyszyły. Jak masz ducha woli, to dasz radę. Trzymam kciuki. Choć ta jedna rabatka przed twoim domem, a już milej się będzie wracać do domku

Iwonko Ty mnie za wzór nie stawiaj ja jestem lekko szurnięta a to nie zawsze mile widziane...
Ogródek Iwony 20:15, 17 sty 2015

Do góry
Joasiu, wielkie dzięki Dam znać, jak dotrze przesyłka

Beatko, dzielna jesteś z tymi maluchami. Jak czytałam wątek Any w maju, to ona też zaczynała robić ogród z takim maleństwem. Owijała niemowlaka w chustę i siuda do ogrodu. Poczytaj jej początki, zobaczysz, jakie przeżycia jej towarzyszyły. Jak masz ducha woli, to dasz radę. Trzymam kciuki. Choć ta jedna rabatka przed twoim domem, a już milej się będzie wracać do domku

Dziś w ogrodniczym pytałam się, po ile mieli Serby jesienią. Metrowe po 90 zł. Rozbój. takie małe tyle kasy.

Jolu, to u ciebie będzie szybciej wiosna. u mnie jeszcze nie ma tulipanków, krokusy sadziłam tylko przy wrzosach, pomału wyłażą
Ogródek Iwony 20:09, 17 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Cieakwe czy na bordowe buki się zdecydujesz

A mam się zdecydować ? Marzenko, podpuściłaś mnie, zgłębiam temat. Twoim zdaniem jeden, czy dwa? Po jednym na końcach, czy inaczej jeszcze? Muszę zobaczyć u Ciebie. Masz? Czy to te czerwone drzewa w twojej wizytówce?
Ogródek Iwony 20:07, 17 sty 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Jak juz czuwa nad nami Danusia to musi sie udać. Trytomy z mila chęcią dam by miec w rabacie swoj udział. Takie ze bedzie efekt.

Aniu, ale mi się buzia rozdziawiła Co ja bym bez Was zrobiła? Trytomy od samej królowej bylinowych - to dopiero mnie duma będzie rozpierać Rabatka z udziałem Małej Mi W takim razie będziemy wiosną w kontakcie
Ogródek Iwony 20:06, 17 sty 2015

Do góry
Violu, nie wiem, czy pomogłam, ale mam nadzieję, że znalazłaś jakąś inspirację ? Czuję się już dobrze, tylko dziś mieliśmy nagły, nieplanowany wyjazd, dopiero wróciłam do domu

Dorotko, ja też miałam ochotę pograbić trawnik, ale się powstrzymałam. za to dziś kupiłam Miedzian i Promanal. Kurczę, ogród wcale nie jest tani
W tym tygodniu, jak nie będzie padać, potraktuję mój ogród miedzianem

Ana, dziękuję pięknie. To cudowne, że można tu bezinteresowność spotkać na każdym kroku

Reniu, trzymaj kciuki dalej. Wszystko na dobrej drodze

Ogródek Ewy 19:29, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
EWO, czy planujesz kopie rabaty Any ? Byłoby fajnie

Na to Iwonko wygląda, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, wszystko jest uzależnione od tego czy uda mi się kupić rośliny i za ile.....
Jeśli tylko kosztorys uda mi się wcisnąć na listę wiosennych wydatków to rabatka powstanie, przyznaję że bardo bym chciała, bo na to co jest teraz patrzeć nie mogę.
Ogródek Ewy 19:13, 17 sty 2015

Do góry
EWO, czy planujesz kopie rabaty Any ? Byłoby fajnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:44, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Ja tez , tez mam fotki w telefonie z Any ogrodu
Jak czekam gdzieś w kolejce i nie mam Neta, otwieram galerię i patrzę. A czas leci sobie A ja się zachwycam
uśmiałam się Iwonko, ale tak serdecznie. Miło że doceniacie 'moje piękno'
Ogródek Iwony 17:17, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Beatko, nie, nie Stipa jest Joasi, Joasia wstawiła link do swojego wątku
Ona ma piękny ogród i nasionka stipy. Takie siewki są moim marzeniem. Mam nadzieję, że mi też tak się uda, Joasia pokazała fotkę na zachętę
Rabata w pudrowym różu też jest śliczna Powodzenia.

Iwonko wiem, że trawki nie Twoje ale sam fakt, że się za to chcesz wziąć i fotki Joasi, ze dla chcącego nic trudnego ... ja na razie troszku czasu mało mam, czterolatek i ciut ponad roczny szkrab ... ale jak podrosną myślę, że czasu będzie więcej i też będę mogła pokombinować. Ogródkowe działania też weekendowo nadrabiam, lub jak maluszek śpi a drugi w przedszkolu ale dajemy radę i plany i chęci na realizację wielkie a co!! pozdrawiam Cię Iwonko
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:21, 17 sty 2015

Do góry
malgorzata_s napisał(a)
Od ponad roku śledzę Twój ogród, mam nawet jego zdjęcia zapisane w telefonie i gdy tylko najdzie mnie ochota otwieram galerie w telefonie i już u Ciebie jestem Pozdrawiam i gratuluję!

Ja tez , tez mam fotki w telefonie z Any ogrodu
Jak czekam gdzieś w kolejce i nie mam Neta, otwieram galerię i patrzę. A czas leci sobie A ja się zachwycam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:16, 17 sty 2015

Do góry
Mała Mi - świetnie ujelas to, co niewypowiedziane było. Tak po prostu. Popieram
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies