Od ponad roku śledzę Twój ogród, mam nawet jego zdjęcia zapisane w telefonie i gdy tylko najdzie mnie ochota otwieram galerie w telefonie i już u Ciebie jestem Pozdrawiam i gratuluję!
Aniu spaceruję po Twoim ogrodzie już czwarty dzień, brak mi słów dlatego nie napiszę dużo. Jest piękny. Podziwiam Twój upór w osiąganiu doskonałości, właśnie za taki doskonały uważam Twój ogród. W twoim wątku wyczytałam też że cukier jest szkodliwy więc więcej słodzić nie będę. Mam do Ciebie prośbę(przecież muszę uzasadnić to swoje słodzenie ) Dwie rabaty a raczej zestawienia na nich podobają mi się szczególnie, chodzi mi o połączenie piwoni z żurawkami, oraz horci, rozchodników i żurawek. Czy mogłabyś podać w przybliżeniu w jakich odległościach od siebie te sadzonki rosną? Zaplanowałam zgapić przynajmniej jedną z nich jeśli nie masz nic przeciwko temu. U mnie a stronie 201 jest plan gdzie pokazane jest to miejsce (to przed szmaragdami) Jeśli byłabyś tak dobra i podpowiedziała które zestawienie by tam bardziej pasowało, byłabym wdzięczna.
Ja tez , tez mam fotki w telefonie z Any ogrodu Jak czekam gdzieś w kolejce i nie mam Neta, otwieram galerię i patrzę. A czas leci sobie A ja się zachwycam
...ogród masz babo boski...się gapię jak Sroka w kość ...Ana pozdrawiam ciepło...
Ana, mam prośbę.. Gdybys mogła w wolnej chwili zajrzec i zerknąć na plany mojej cienistej rabaty pod domem.. Będę wdzięczna za każdą uwagę!
Ależ u ciebie kolorowo Super
a mnie czasami męczy ten kolor i tęsknie do takiego ogrodu jak ma Anula, spokojnego, zielonego. Za chwilę cieszę się tymi barwami. Jakaś niezrównoważona jestem