Chyba to ujęcie zacytuję, bo szafirki w tej masie mnie urzekły - piękne łoże dla Lady przygotowałaś
Wszystkie zdjęcia cu-do-wne! Nie umiem zacytować jednego.
U mnie hortki raczej podobnie wyglądają do tej co wolniej rusza u CIebie - widzisz, nie wszsytko u mnie szybsze
Witam
Prosze forumowiczow o rady jak ratować mojego klona palmowego. Mam go chyba z 5 lat, ma ok 1,8m wysokości. Zauwazylam że dzieje się z nim coś złego. Gałęzie czernieja/zamieraja i nie wiem dlaczego ponizej zczernialego miejsca klon wypuscil sporo nowych lisci a powyżej jest lysy nawet paczki które wyglądały na żywe zwyczajnie zaschly. Szukalam informacji o chorobach klonow ale nie znalazlam konkretnych informacji. Czy to może być jakaś choroba grzybowa? Czym pryskac? Czy te czarne gałęzie odciac? ((
Wielkanoc niesie nadzieję...a cała otoczka to tylko dodatek by uprzyjemnić radosne świętowanie
W tym roku u mnie było dość skromnie z ozdobami świątecznymi...zajączek ledwo się zmieścił na parapecie wśród wysiewów
Ale ciesze się, że podobało Ci się przystrojenie stołu.
A tulipanów coraz więcej kwitnie u mnie W święta zaś podziwiałam takie ilości u teściowej...