według mnie to najprostrzy sposób, stajesz za krzakiem tzn po przeciwnej stronie od cięcia i masz pełną kontrolę. Mam jeszcze kulki do cięcia może zrobie zdjęcia
noooo ale piękne towary
miejsca przy tarasie nie poznałam, dumałam i dumałam gdzie to
potrzebuje alternatywy dla FC czy amazon, co byś poleciła?
donosze, ze u mnie krokusy też kwitną, fakt wczorajsza letnia pogoda je lekko podwątliła ale kwitną
Rzeczywiście urosły dużo, spróbuje patentu z zimną wodą, nic to przecież nie kosztuje Piękny jest ten Twój ogród, znowu się powtórzę A czym pryskasz bukszpany, bo moje coś jakieś niemrawe po zimie.
piękny okaz łatwy do przycięcia, ja bym ciachnęła po obwodzie tego większego kółka. Ja zawsze zaczynam od góry i schodzę w dół, później robię krok w bok i znowu jadę od góry do dołu, kolejny krok i powtórka, tak jakbyś obierala pomarańcze poprzez nacinanie skórki. Otrzepuje mocno i sprawdzam czy coś wystaje, wyrównuje i gotowe. Powodzenia. Koniecznie pochwal się efektem!
Ana kupuj w ciemno, są zieloniutkie lrzez cały szron jak sesleria teraz wiosna. Jesienia wybarwiaja sie na piekny pomarańczowy kolor, nie rozłaża sie, rosna w kępie, są relatywnie małe, nie pożerają innych roslin.
Gdzieś chyba w wizytówce mam ich fotke, zaraz zerknę
Zdjęcie z 2014 czyli kilka miesięcy po posadzeniu - taki kolor maja przez cały czas