Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 17:08, 06 kwi 2016

frezja napisał(a)

Widzisz miałam pytać, czy masz gdzieś w realizacjach...a tu odpowiedź nadeszła idę szukać.

Tutaj początki https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=16

Instagram Ogrodowiska
frezja 17:17, 06 kwi 2016

Gardenarium napisał(a)

Tutaj początki https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=16

Przy kawce mam wspaniałą lekturę...ale się nakręcam
violinek 18:15, 06 kwi 2016

Danus piekne zakupy ile sie te rosliny najezdza zanim zostana posadzone ...kursuja w obie strony ( znam z doswiadczenia )
Mam dylemat : od ubieglego roku jestem posiadaczka trawy z dlugimi " wlosami " ktora pokazalas wsrod ostatnich zakupow ...czy trzeba ja wiosna przycinac ?
Pozdrawiam wiosennie
ana_art 18:30, 06 kwi 2016

noooo ale piękne towary
miejsca przy tarasie nie poznałam, dumałam i dumałam gdzie to
potrzebuje alternatywy dla FC czy amazon, co byś poleciła?
donosze, ze u mnie krokusy też kwitną, fakt wczorajsza letnia pogoda je lekko podwątliła ale kwitną
GorAna 18:46, 06 kwi 2016

Pozdrawiam wiosennie
Czytam o stratach pozimowych, wiem co to straty wymarznięcia, nie tylko roślin w ogrodzie, ale też poza nim
Gardenarium 18:47, 06 kwi 2016

Aneta, Carexy u mnie wszystkie w tym roku wymarzły, a przetestowałam jak widać wiele. Nic bym nie poleciła, bo to roślina sezonowa i trzeba nastawić się na wymianę co roku, co też czynię niestety. Myślałam dzisiaj nad irgą w tym kącie, tylko czy też nie wymarznie?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:48, 06 kwi 2016

GorAna napisał(a)
Pozdrawiam wiosennie
Czytam o stratach pozimowych, wiem co to straty wymarznięcia, nie tylko roślin w ogrodzie, ale też poza nim

Najgorsze są bukszpany donicowe, bardzo dużo ich mam, a duże stożki niestety majątek

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:49, 06 kwi 2016

violinek napisał(a)
Danus piekne zakupy ile sie te rosliny najezdza zanim zostana posadzone ...kursuja w obie strony ( znam z doswiadczenia )
Mam dylemat : od ubieglego roku jestem posiadaczka trawy z dlugimi " wlosami " ktora pokazalas wsrod ostatnich zakupow ...czy trzeba ja wiosna przycinac ?
Pozdrawiam wiosennie

Pokaż, która to? Trzeba przyciąć końcówki. Złapać całość i jednym ciachnięciem to zrobić.

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/428-ciecie-traw-i-turzyc

Instagram Ogrodowiska
violinek 19:06, 06 kwi 2016

Jak postepowac wiosna z ta slicznota ?
Gardenarium 19:11, 06 kwi 2016

Niedługo start lasu tulipanów donicowych

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies