Rzeczywiście urosły dużo, spróbuje patentu z zimną wodą, nic to przecież nie kosztuje Piękny jest ten Twój ogród, znowu się powtórzę A czym pryskasz bukszpany, bo moje coś jakieś niemrawe po zimie.
Ana, co można posadzić wzdłuż betonowego ogrodzenia, jeśli idzie tam (ok 1 metra)od niego rura z gazem? Chciałabym go trochę przysłonić. Czy cisy mogłyby być? A może coś innego - nie mam pojęcia jak wyglądają korzenie roślin osłonowych a muszę zaplanować coś na długości ok 12 metrów.
Ogród twój to mega inspiracja. W tym roku na pewno będę sadziłą krokusy!!!
Tymczasem zaczynam pracę nad swoim ugorem. Jakbys była tak uprzejma i zerkęła do mojego wątku i co nieco mi podpowiedziała
Zapraszam zresztą wszystkich chętnych
ja również dołączam sie do pytania jesli oczywiście moge co prawda u mnie nie idzie gaz, ale prąd kablami od słupa do mojego domu wiec tez nie wiem czy moge tam wszystko sadzić, myśle o tujach aureospicata. ja mam ok 30m do obsadzenia z tego przez ok 10-12m ida kable ziemią.
Ana, potrzebuję traw ozdobnych o cienkich liściach, coś podobnego do Frosed Curls, ale nie wymarzającego w naszych rejonach, masz może coś sprawdzonego, godnego polecenia?